Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in jaz grem na HSG že kar jutri v Trbovlje. Original datume sem imela v petek v Ljubljani. Sem poklicala in povedala, da sem se premislila. Vprašali so me, če pridem naslednji ciklus, pa sem rekla, da ne, da sem se odločila it v Trbovlje. Prjazno mi je še gospa rekla: "aha, dobro opravite." TOrej jutri gem probat dobro opravit...držite pesti tam nekje ob 8ih zjutraj. Se beremo, ko pridem nazaj.
. Zgleda, da bo ta bol trmast kot prvi. Ampak midva se ne dava. Lep pozdrav se slišimo.
Moram rečt, da nisem bila ena tistih srečnic, ki jih ni nič bolelo. Bolelo je ko hudič.
ali
ali pa kar oboje
imela sem namreč zamašena oba jajcevoda tako da so bile bolečine grozne in nisem cartlava saj sem že imela koloskopijo in gastroskopijo pa ni nič bilo tako hudo kot HSG sedaj pa lepo počivam 2-3 dni pol pa veselo na delo in morda nama sedaj uspe ko je vse tako čisto kot solza in ni več ovir.
.