|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FLOSTERON
4.6.2007 20:22:50   
katipi
Pri meni gre za diskordantno rast, to pomeni, da je ena punčica precej manjša od druge, zato me je dr. Cerar napotil na to terapijo. Drugače pa imam maternični vrat 43mm.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: FLOSTERON
6.10.2007 12:00:07   
piškamiška
Pozdravljene vse dvojne nosečke in mamice!

Mene je pa pošteno strah. Včeraj sem šla na pregled v APN, ker mi je otrdeval trebuh 100 na uro in zdelo se mi je, da mi voda odteka. Dohtarca mi je naredila UZ in ugotovila, da sem še zaprta, MV je 40mm, dvojčka sta tudi uredu, imata dovolj plodovnice....skratka, ko sem se ze veselila, da so bile vse moje skrbi odveč, mi je rekla, da moram v ponedeljek v porodnišnico na sprejem. Dobila naj bi zdravila za razvoj pljučk, ker jo skrbi tole otrdevanje oz. krči. In da bom lahko notri ali 10 dni ali pa 7 tednov.
Bom pa v ponedeljek začela 26t.

Ali je imela katera podoben problem?
Sedaj moram jemati Magnesol in Buscopan, no sej sem ga ze prej, vendar se mi zdi, da nič ne pomaga.
A obstajajo katera druga zdravila za ustavitev krčev oz proti otrdevanju trebuha?

Mene ful skrbi user posted image kako se bo vse to rešilo. user posted image

lp
piškamiškauser posted image user posted image



(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: FLOSTERON
6.10.2007 12:18:13   
emaa
jaz sem bila pri krčih notri 5 dni pol sem šla domov s terapijo (buscopan in magnesol), pa sem imela že začetek popadkov, pa skrajšan MV. Aja bila sem noseča takrat 28 tednov. Nič bat, saj bo, pri polnih 26 tednih sem bila notri 2 dni, ko sem dobila flosteron zaradi skrajšanega MV. 

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: FLOSTERON
10.10.2007 15:20:20   
soncek.djukelica
Tudi jaz sem vprašala za injekcijo,pa mi je G. rekel,da tega ne dajejo več avtomatsko kot so nekdaj,ker lahko so posledice,če bo otrok potreboval še kakšno dodatno inkcijo potem,ko je rojen! Kot so pa punce rekle,če obstaja nevarnost prezgodnjega poroda,potem ti pa dajo!

Piškamiška, jaz sem imela v 26 tednu MV 28 mm dolg,pa mi porodničar ni nič rekel,da naj bi ostala notri!Naj te ne skrbi preveč!Pij Donat vsak dan,meni je pomagal,ker ni bilo dostikrat,da bi mi trebuh otrdel! Vsak dan 3 dcl na težče spijem in pa še vitaminski dodatek Ca+Mg vsak večer! Pa ne teh iz lekarne! Menda ni najboljši izkoristek!


_____________________________

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?