Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kakšne se vam zdijo te poročne obleke? 26.4.2007 10:14:17
Anonimen
Škoda,da se ne morem z mojo považit.Je pa bila lepa,oziroma je še,nekje na vrhu omare v škatli v naftalinu Krem barve,životec in rokavi iz čipk,lepo padajoče krilo z vlečko,edino kar sem falila je klobuk,ne bi ga smela takrat kupiti,kaj drugega bi bilo lepše,
RE: Kakšne se vam zdijo te poročne obleke? 26.4.2007 12:55:29
sayuri
Men so pa ravne obleke fuuul všeč in ta treja je genau zame . No, saj nekaj takega sem prav zares imela na posroki - le z naramnicami je bila in snežno bela Prvi dve mi pa nista všeč - mi ne potegnejo ta baročna krila
RE: Kakšne se vam zdijo te poročne obleke? 30.4.2007 19:20:34
Anonimen
Lepe so. Ful! Se mogoče tak "antikrist" kot sem jaz še kdaj odločim cerkveno poročit, samo zato, da se bom lahko še enkrat poročila in uživala v taki obleki. Sva zdej samo civilno. Ah... bom samo sanjala o takih oblekah. Pa sej moja tud ni bla tko daleč od tega.
RE: Kakšne se vam zdijo te poročne obleke? 1.5.2007 12:22:44
Nasy
leeepeee