|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 8:15:16   
koala
Mellon najprej dobrodošla med nami.

Mislim, da so taka občutja obhajala vsako od nas. Jaz zase vem, da sem na vsak uz šla z strahom, da bo mojih sanj že takrat konec. Včasih sem se komaj prepričala, da sem sedla v avto in se odpeljala. Ko pa sem čakala v čakalnici za uz, pa me je grebila panika, enkrat vem, da mi je skoraj zmanjkovalo zraka. Ker sem se bala razočaranja. Nisem si dovolila upati, pa vendar je tako nekje daleč v zavesti in globoko v srčku gorel majhen plamenček upanja.
Potem sem bila kar razočarana, saj so uz-ji nakazovali veliko več celic, prevo razočaranje, potem se je oplodilo le polovica teh celic, novo razočaranje in takrat sem bila prepričana da je iak brezveze, da meni pa ne more ratati.
Od transferja do dneva testa, sem se v samoti pogovarjala z svojo pikico, na zunaj pa sem igrala, kot da ni nič.
V notranjosti pa trga, boli. Ker se zavedamo kako dragocene so te naše pikice, ki se skupaj z nami borijo za svoje življenje, pa marsikateri žal ne uspe. In potem pride žalost, obup,....
Nama je sicer hvala bogo uspelo v prvo, drugače ne vem kako bi se pobrala, najverjetneje se bi, saj sem vsak mesec upala da bo kaj ratalo, kljub napovedim zdravnikov, da ni mogoče. In kljubtemu sem pogosto padala v brezna brez dna.
Draga Mellon Collie, upam z tabo in za tebe, ti pa si v tem času ko še nisi v postopku naberi moči in se obdaj z pozitivo, kljub možnemu porazu, jaz verjamem v tvojo in pikicino zmago, ker zdaj je pa čas, da vama uspe in močno vrjamem v to da vama bo. Mislim nate in oglasi se še kaj.



_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 9:05:46   
ija
Mellon Collie, kako dobro si opisala naše občutke. Jaz se vsakič znova pobiram, pa imam zadnje čase občutek, da ne zmorem več pobrati vsega. Da razpadam, počasi, a vsakič ostane kak razbit kos, ki ga ne morem več sestaviti. Tonem in tonem, z vsakim postopkom je težje. Ne vem, kako dalje, ne vem, koliko časa bom še zdržala, ne vem, kakšne bodo posledice. Ne upam upati, pa vendar vem, da brez upanja ni ničesar več, kar bi me vleklo naprej. Če mi vzamejo upanje, bom odnehala. Tega pa nočem, ker je želja prevelika.

Včasih imam občutek, da me duši, da mi zmanjkuje življenjske energije. Kako zelo ne-jaz je to. Ne najdem pravega filtra, ki bi mi pomagal prečistiti vso "svinjarijo", ki se nabere ...

Hvala ti, Mellon Collie, da si zapisala, kar verjetno vse čutimo.

ija

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 9:54:57   
neni
Mellon Colie, kako lepo si to povedala. Jaz ne znam tako, samo občutki so pa čisto moji. In naj ti povem, da mi še vedno privrejo solze v oči.

En večer sem razmišljala, kaj vse sva dala skozi. Toliko sem že pozabila, pa sem šla in kopala po spominu, in jokala, jokala.

Najprej vprašanja zakaj ni nič, potem spremljanje temperature, pa med malico sem hodila domov na user posted image , potem pa brez jest nazaj delat. Vsa trda, da bo kaj. Da mora biti, da ne more bit nič narobe, ker sva oba na videz tako zdrava. Potem sem naročila teste za ovulacijo iz Amerike, pa mi en mesec ni dobro pokazalo, pa sem začela tuliti, da jaz sploh nimam ovulacij, potem spermiogram in šok. Sva buljila v tiste izvide in upala, da če piše, da so 4 slabo gibljivi, da potem to pomeni, da so ostale miljarde dobro gibljive. Nobeden nama ni hotel komentirat (v laboratoriju, sestre), dokler nisem po nekaj tednih prišla k svojemu G. Potem je postalo jasno, mogoče sva se celo oddahnila, ker nevednost je še bolj bolela.
Potem je sledila napotnica za laparo, histero in HSG. Pa čakalna doba pol leta, ki da itak ni dosti. Sem spet od nekje pobrala energijo (zdej je nimam več) in se prijavila v Trbovlje, šla tja na vse to, ker sem odpravila takoj, po prvi M. Pa šok, ko sva videla, da naju bo stal postopek skoraj pol miljona sit.
Potem izgube pikic, pa spet postopki...... pavze so bile vedno daljše, ker sem obupovala, v postopke sem hodila že čisto brez upanja, zato se tudi pikice niso več prijemale.
Potem sem obiskala bioenergetičarko, ki mi je resnično vlilva nove energije, nova spoznanja, vedela sem, da moram živet zaradi sebe, če bo user posted image  bo, čene moram ravno tako živet.

Potem lani spet zanositev, vsak uz sem trepetala, potem sem se po uz v 8.tednu oddahnila, no pa spet šok, ko v 10.tednu ni bilo srce. Še vedno v spominu vidim slikico malega, z rokicami in nogicami, pa sem morala na abrazijo, takrat mi je bilo že vseeno. Nisem več zmogla.
Ne vem, kako sem se letos zrihtala, da sem uspela februarja ponovno vse to in kako da me ni pobralo od vseh strahov pred vsakim uz. Pa skrivala sem pred ljudmi, ker sem se bala splava in potem pogovorov o tem. Nočem več govorit z ljudmi o tem, samo še z vami, ker razumete in nimate besede "sej bo".

In vendar vam zdej pravim "sej bo", morate verjeti, morate narediti pavzo in nabrati novih moči. Vsaka po svoje, ni recepta za vse in morate naprej. Moj mali danes pridno brca. Vsak dan me je strah, da se sreča ne konča. In vendar to je sreča, ki sem jo čakala tako dolgo. In moram uživat v njej, ker je minljiva, ker je lahko zadnja.

lp Neni

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 11:10:39   
dajamaja
Melnoca, dobrodošla!
 
Kako lepo ste napisale. Čisto vse po vrsti! Delim vse občutke in vraže z vami ... pa vendar, če pogledam z druge strani. Imamo vsaj upanje. Če se odločimo končati s postopki pa še tega ne več. Jaz sem bila pred to odločitvijo in vam povem, da nisem imela moči, poguma al česarkoli že, da bi se odrekla vsaj najmanjši možnosti zanositve, donositve. Ker brez možnosti sem še vedno lahko, ne želim se je pa sama odreči. In grem naprej. Kot buldožer, klub vsem dvomom, žalosti, bolečini ob neuspehih. In vas vabim zraven, ker letos je leto  user posted image  dekleta!!!
 
Citrončica tvoja teorija o kamuflaži vrta mi je pa sila všeč!!!  
 
Medica, Roda super lepe novičke!
 
Alia, jaz mam še mal bonusa, ker se mi je M po postopku precej zamaknila.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 11:33:26   
GITA14
ZAKAJ, ZAKAJ ZAKAJ
ZAKAJ SE TO MORA DOGAJAT NAM
Zakaj ne morem met neki, ki bi blo čist moje, ki bi me zjutraj zbudilo, nasmejalo, se cartalo zmenoj ...in da bi mi enkrat reklo mama
a bom sploh kdaj vedla kako je to če nekdo raste v tebi, kakšen je občutek, ko se prestavlja, brca...

Jaz sedaj živim samo zato, da bom enkrat to doživela in da bom lahko enkrat mojouser posted image  cartala v naročju.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 11:47:48   
Anonimen
Rimski pesnik Ovid je dejal: "Prijateljstva sklepaj samo s sebi enakimi."
On je verjetno mislil na družbeni sloj, meni pa se zdi rek nekako zelo primeren za nas, ki nas pestijo podobne težave in imamo vse eno samo upanje - user posted image .
Čeprav nobene od vas ne poznam osebno, pa ste mi veliko bližje kot večina ljudi, ki me vsak dan obkroža.
Kadarkoli ima katera težave, ostale nesebično priskočijo na pomoč z nasveti ali pa samo lepo besedo, ki ti daje upanje in ti da vedeti, da nekomu ni vseeno kako je s tabo.user posted image

Pravi prijatelj je tisti, ki vedno občuti, kdaj nam je potreben.
 
Hvala vsaki posebej za prijazne in vzpodbudne besede.

(odgovor članu dajamaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2206
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 14:23:05   
pikovit
Živjo punce,
po dolgem času se spet javljam in vidim da ste same nove.A so stare že obupale ali pa so vse srečkeuser posted image .Imam predlog glede na to da smo virtualne frendice,bi se lahko kdaj dobile in spoznale ter delile naše dobre in slabe izkušnje.Se skupaj smejale in jokale.Kaj pravite na ta predlog?Bomo videle kolikokrat smo sedele na uz, se gledale in si mislile se mogoče tudi pogovarjale.Bi bilo lepo kaj ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 14:47:37   
Anonimen
Se strinjam s tvojim predlogom pikovit.user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2208
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 14:56:03   
Anonimen
Pikovit jaz sem tudi zauser posted image . sma ne vem ali me boste čakale do septembrauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2209
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 14:57:40   
pikovit
Draga moja veš da te bomo.Brez tebe to ne greuser posted image .Kako si kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 15:00:18   
pikovit
No Roda17 vidim da si za AKCIJOuser posted image .Bomo začele zbirati predloge.Lahko se nam pridruži še kakšna.Bomo skupaj premagovale ovireuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 15:02:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Draga moja veš da te bomo.Brez tebe to ne greuser posted image .Kako si kaj?


če lahko ukradem od ene Rr-jevke besede. Sme kot da bi me medved posililuser posted image . valda nam spet ni uspelo, ampak sme že naspidirana za naslednji krog. kaj češ, sem taka ko uni bogi pingvin, pade, pa se pobere, ap spet pade, ap s e pobere..... ni druge, če hočeš otročka

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2212
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 15:14:09   
pikovit
Ja pa res je to en hudič nouser posted image Kaj naj ti rečem.Gremo spet naprej.Ni vrag,da ti bo enkrat ratal.Bom držala pesti.Sej mene pa septembra čaka to sruser posted image .Matr Mišek maš pa že ful zvezdic pod imenom.Pridna si ni kaj.Pa pingvina sta tud good.Čeprav ga skoz poriva.
A pol boš prišla septembra????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 15:24:07   
Anonimen
Jaz bom sicer septembra na Rogli za en teden, bom pa prišla na srečanje tudi če bo v času dopusta. user posted image  je rekel, dokler si user posted image ne zapustiva Slovenije.
Mi bo pa z Rogle itak bližje kot če bi morala iti od doma.
Ali pa bo mogoče srečanje v Prekmurju?user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2214
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 15:34:24   
pikovit
Roda17
Uf,ampak tale z prekmurjem ne bi bila slaba.Je pa daleč.Mogoče se nas pa najde kaj in se bomo dobivale po Sloveniji, kar pa ne bi bilo slabo.Da spoznamo naše bisere Slovenije.Ampak po moje bo to bolj težko izvedljivo.Sicer pa nikoli ne veš.Ljudje znamo včasih tudi presenečat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 17:10:03   
Anonimen
Jaz sem za prekmurje, ker sem iz itak prekmurja in bom neki časa tudi doma, cartala moja cukerčka nečaka in nečakinjouser posted image user posted image . komi čakamuser posted image . ajde pikovit pridi v prekmurje na gibanicouser posted image , ap še mal v toplice z dragim stopita, smao dobro bo vama delo pred psotopkom. Evo v moravskih je baje dobra voda za neplodnost, zato so tam naredili uno akcijo 1000 otrok. kaj še čakaš, pakiraj kufre in user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2216
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 17:19:01   
pikovit
veš kaj Mišek,če me snubiš bom pa prišla.Povej mi kdaj prideš domov.Jaz sem vedno za kakšne norčije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 17:19:58   
koala
O GITA14 boš, tudi ti boš doživela ta trenutek, jaz močno verjamem, da za vse nas(vas) sije nekje sonček. Samo nekaterim se nažalost malo dalje skriva. Obupale pa ne bomo, a ne???

Kar se srečanja tiče, a kakouser posted image ki se je borila tudi sprejmete?

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 17:22:40   
pikovit
Mišek a se ti ne zdi,da je tle vse tako mirno.A misliš,da so vse na dopustu?Ej bejba a sem ti povedala da grem na Mauricius.Mogoče se ustavim še v Dubaju.Bomo videli kakšen aranžma bom dobila.Me tanima kako je kaj tam.Vsi ga ful hvalijo.Paje res taka divota?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 17:27:05   
pikovit
Koala ABSULUTNO!Tudi take rabimo,da nas bodrijo.Bravo za KOALO in njeno nosečnostuser posted image Tudi ti si lepo vabljena.Samo zmenit se bomo morale kdaj.Da nas bo čim več doma.
Koala pošiljam tiuser posted image user posted image user posted image za srečo

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 17:29:19   
Anonimen
joj, še ne vem kdaj pridemuser posted image , vem samo da pridem, če sedma sila kaj vmes ne posežeuser posted image .

vabljene pa vse, še posebej nosečke, vsaj meni vlivate velik opzimizma in voljeuser posted image

Mavricius ima lahko postanek v dubaju, stop over varianta. midva sva to šla. 3 dni dubaj, ap 11 dni mavricius. meni je mavricius fenomenalen, ni umeten. če bosta imela stop over, potem vabljen na kavo user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2221
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 17:29:40   
koala
Hvala pikovit, samo upam, da ne bo čisto na začetku septembra ker bo naporen, oz vikendi bodo naporni. Moj dragi praznujenamreč okroglo obletnicouser posted image

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 17:31:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Hvala pikovit, samo upam, da ne bo čisto na začetku septembra ker bo naporen, oz vikendi bodo naporni. Moj dragi praznujenamreč okroglo obletnicouser posted image


moj tudi praznuje takrat, sma ne okroglo, jo je že dal skozuser posted image . pa tašča pa tast imata takrat 50 let poroke, pa še krst bo najbrž za mojo nečakinjouser posted image . kva bo to enih feštuser posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2223
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 19:28:27   
citrončica
Nekaj tako lepih postov ste napisale,user posted image ,ja tako je to z nami...a zdaj je sonček in moramo pozitivno razmišljat,o kakem srečanju,ja!!user posted image
Že na sosednji temi-Katera bo z mano tekla novi krog-se menimo za piknikuser posted image ,ali srečanje,smo ga enkrat že imele,je bilo full lušno!!user posted image user posted image
Itak je pa Slovenija tako majhna,da je vseeno,kje bi se dobile,urca ali dve,pa si povsod!!Jaz sem septembra sicer na dopustu,a če se zmenite,ko bom doma,sem ZA!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
26.7.2007 19:35:26   
pikovit
O goood na Mavriciusu si bila.Potem bi mi pa prav prišla kakšna inf.Recimo na katero mesto bi se splačalo potovat.Kokr sem prebrala je sever najtoplejši.Midva bova šla tja naslednje leto enkrat marca ali aprila in se bova tam tudi poročila,tako da je sprememba planauser posted image Če se bova odločila za postanek v Dubaju pa se absolutno vidimo na kavi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Celulit
darja72



ne (6%)

malo (29%)

kar nekaj (35%)

veliko (18%)

ogromno (12%)


Število vseh glasov: 217

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!