Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Groza, česa vse je zmožen človek ... 3.5.2007 21:17:51
Shania
3 dni (!) stari pasji mladiči, najdeni v okrvavljenih cunjah v kontejnerju za smeti (!!!) na železniški postaji v Domžalah. Zapakirani v vrečko, zraven pa okrvavljene cunje. 6 jih je zaradi udarcev umrlo, 3 preživeli.
Kakšen človek to lahko naredi?! Kdo se lahko obrne stran, ko vidi, da sosedova breje psica nima več mladičev? Kdo so ljudje, ki so tiho??
Šest mrtvih ... pretepenih ... iztolčenih ... ubitih.
Mladičke - preživele, je Polona spravila ven iz kritičnega stanja (vsaj upam) in se nahjajo v zavetišču Horjul.
RE: Groza, česa vse je zmožen človek ... 3.5.2007 21:29:19
Bobrica
na to lahko rečem le, da si kvazi "človek", ki je to naredil ne zasluži onesnaževati zrak s svojim dihanjem in svet s svojim obstojem. obup, v prsih me tišči in solze mi tečejo
< Sporočilo je popravil Bobrica -- 3.5.2007 21:35:28 >
RE: Groza, česa vse je zmožen človek ... 3.5.2007 21:34:32
Shania
Tudi meni je kar slabo. Res mi je.
KDO lahko do smrti pretepe, POTOLČE 3 DNI stare maldiče in jih z ostalimi napol živimi in pretepenimi, v vrečki vrže v smetnjak na železniški postaji?!
RE: Groza, česa vse je zmožen človek ... 4.5.2007 0:41:06
Anonimen
O kriza! Ubožčki mali! Tudi jaz resnično upam, da drži tisto, da se vsakemu vse vrne, pa da se bo taka krutost vrnila pomnoženo! Kako lahko taki izmečki sploh obstajajo na tem svetu, jaz tega ne morem razumet.
RE: Groza, česa vse je zmožen človek ... 4.5.2007 10:54:47
Kalamaki
Joj, kar zamegli se mi ob takih temah. Ja, res, kakšen človek lahko naredi kaj takega? In kar je najhuje, taki ljudje hodijo med nami in delujejo povsem normalno. Mogoče so vzorni starši..... Vedno znova sem brez besed. Pre ljudmi, kot je Polona in Shania pa itak samo kapo dol.
RE: Groza, česa vse je zmožen človek ... 4.5.2007 11:03:19
honey
Res ne morem verjet, kako lahko kaj takega naredijo!!!!!! Ja, madona, če ljudje nočejo, da ima psica mladiče, obstajajo veterinarji za take zadeve, da se to uredi. Nisem ponosna na tole, kar bom zdaj napisala, samo ni šlo drugače: smo imeli psičko, ki je pri 1 letu (takrat - 15 let nazaj - je še veljalo, da se lahko psico da stelirizirat šele po 1 letu starosti), imela mladičke - 13 kom!!!!!! Klicali smo veterinarja, kaj je za naredit in je pač povedal, da je najbolje, da jih nekaj uspavamo, ker drugače bodo poginili od lakote oz. jih bo psica itak sama zavrnila. Ampak dobro, veterinar je prišel takoj po kotitvi in jih je pač uspaval!!!! Vsaj humano, če ne drugače! Ampak tole - da bi nekdo to njemu naredil, pa še bi bila premila kazen!!!!
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?