Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
hvala za te spodbudne besede tudi jaz tako upam, da pa je zares takrat nebo. mislim pa ,da sva prejšnji mesec malo zamudila ker sem jaz imela ravno prvi dan ovulacijskih dnevov HSG potem pa tri dni nisma smela nič delati tako, da mislim da je bilo to to.
Ja, renata nana, enkrat bo, to nas vse drži pokonci. seveda če si imela hsg ravno okoli O potem je logično, da ni moglo biti nič. zdaj pa naslednji mesec veselo na delo, saj veš kaj pravijo se zgodi po hsg-ju
LP tudi od mene! Moja je prišla in spet sem zelo razočarana . Naj vam povem, da je ta mesec točno 1 leto odkar upava na .... Sedaj štartava že 13. krog in v upanju na , se dajem na junijski seznam - ne prikaži se okoli 5.6.!!! Vsem sotekačicam držim pesti!
Evo aprila je ni bilo,je pa zato danes prišla. Jeeej. Naslednje ne vem kdaj točno ne pričakujem,ker se mi še ni uredila,ampak nekje okrog 7.6 je NE!!! pričakujem.
prva po SS je ravnokar prišla. Naslednje plodne dni ne bova skupaj, potem pa spet v akcijo junija... tako da je nekje okoli 30.6. ne pričakujem... bom pa seveda še javila natančen datum, ko dobim naslednjo . Držim pesti za vse!!!
pozdravljene...no spremljam vas že nekaj časa, ampak prijavila sem se pa komaj danes... ker tudi jaz ne pričakujem v juniju, se pripišem na seznamček... ne pričakujem 7. 6....
Tudi mene je danes obiskala. Naslednje pa res ne pričakujem 9.6. Upam, da bo HSG pomagal. dajmo punce! Jaz sem ravno danes v rokah držala novorojenčka. Sem dobila nov zagon za naprej. Kar meša se mi od lušta po
< Sporočilo je popravil kepica -- 8.5.2007 19:31:28 >
Tudi mene je obiskala ! Tako kot Kepica, je ne pričakujem 9.6. in tudi jaz upam, da mi bo HSG pomagal, če bom le uspela iti! Šla naj bi naslednji petek, 18.5., kdaj pa ti Kepica?
Živijo! ker je ta mesec moja malo zamudila, bom za naseldnji mesec štela 35 dni dolg ciklus in zato jo nočem vidt 12.6.!!! če pa pride, gremo pa 26.6. na laparo!