|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pikci in pikice
17.3.2008 10:01:33   
Natali07
Se na hitro oglasim, ker že dolgo ni bilo glasu od mene.

No z vrtcem smo dobro začeli teden in ga slabo končali. Kajti prejšnji petek je začel bruhat in nato driskat. Sva šla v soboto k zdravnici in je rekla, da ima znake rota virusa. V soboto se je vse skoraj umirilo in sem mislila, da ne bo treba v bolnico ampak je bil ponedeljek prava katastrofa in sva pristala v bolnici, kjer sva bila do petka in so potrdili rota virus. Dobival je infuzije in so ga karnaprej špikali, ker infuzija ni tekla ali so mu jemali kri. Če ga niso ene 15 špiknili me naj vrag. Ko so ga zadnjič mi je bilo že kar slabo, ko sem gledala in mi je šlo na jok. Izkopiček vsega pa je, da se sedaj zelo boji, če ga kdo v modrem ali belem samo prime za roka - se dere kot bi ga dajali iz kože. Ampak danes je že pravi vragec - navihan in razigran, tako da gre na bgolje.

Ma če se bo tako nadaljevalo kot smo začeli ga bo treba po hitrem postopku izpisat iz vrtca.

Tudi meni je slabo in bruham in močno upam, da samo zaradi nosečnosti (ne vem ali sem že povedala) in da se nisem nalezla od njega. Sem uporabljala vso preventivo:predpasnik, rokavice, razkužila, neprestano umivanje.... pa ne vem če je zaleglo.

Še druga slaba stran pa je da so slišali šum na srčku in imamo čez en mesec še en EKG in tudi testiran je bil ponovnona alergene.  Potrdili so pršico  user posted image , pa sem tako upala, da ne gre po mojih stopinjah. In seveda vse kar sem rekla za testirat in so testerje imeli: polenta, ješprem, prosena kaša, banane, breskve, marelice, jagode.... ma nam naštevala. saj kar nekaj alegenov pa niso imeli. Pa saj je tako vseeno ker moramo biti tako sami detektivi.

No pa spet sam jamram. Sam sem povedala, da naja ni bilo, da ne boste mislile, da se ne bom več oglasila. Če bom le zmogla (zaradi brihanja) in časa se bom oglašala.

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 351
17.3.2008 12:28:07   
tatam
Natali07 najprej seveda čestitke za user posted image !!!Potem pa se moram ravno tebi zahvalit!!
Končno-čakala sem dober mesec imam odobren dodatek za nego!!user posted image Če ti ne bi pisala o tem,jaz sploh pojma ne bi mela,da to obstaja,zato HVALA!
Mi se zaenkrat kar držimo.Pikice so po ličkah še vedno občasno,ampak le tu pa tam kaka..S terapijami smo zaključli in imamo 27.3. kontrolo.Upam,da je kaj pomagalo!!
Sem mu pa probala enkrat dat sojine polpete,čeprav bi naj bil alergičen na sojo. In ni blo nobene reakcije user posted image user posted image
Tudi abscesi zaenkrat spet mirujejo!
Moram se pa v kratkem še za kontrolo pri uradni medicini naročit,saj bom v kratkem rabla papirje če bom hotela dat vlogo za podaljšanje!!!

Natali07 še to.Tudi našemu Aneju so pri enem mesecu odkrili šum na srcu,pa neki dve luknjici-ne vem točno kje,vglavnem ne bi ju smelo bit.Pri enem letu ko so mu delali ponovno UZ pa je blo vse O.K.!!user posted image user posted image Tak da bodi optimist!

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 352
18.3.2008 8:18:55   
madela
Pozdravljene!

Natali iskrene čestitke za nosečnost. user posted image  Mislim,da nam še tega nisi zaupala. Nam zaupaš kdaj je pa srečni datum?
Drugače pa vidim,da nimate sreče z vrtcem.Kar na hitro ste pokasirali virus. Naj te potolažim,da bo kmalu ta čas viroz mimo in bo bolje. Pri nas je enako.Pred dobrimi tremi tedni smo vsi bolehali. Mene je tako zdelalo,da sem na koncu pristala v bolnici. En teden je bil mir,sedaj pa spet vročina,kašelj in vse kar spada zraven.
Se mi zdi,da sploh ne pridemo ven iz tega in se res že zelo veselim toplejšega vremena.
Tatam,tudi vam iskrene čestitke za pridobitev dodatka za nego user posted image  In res je na žalost tako,da za take stvari,ko nam po zakonu pripadajo izveš od vseh drugih,samo od uradnih oseb ne. Tako zelo šparajo,da se jim ne splača tega obešat na velik zvon.

Torej pri nas je pa vse skupaj čudno. Poskušamo se držati diete,pa nam ne uspeva najbolj strogo,ker je naš že tako velik in seveda je ugotovil,da so stvari,ki jih ne sme dobrega okusa...in seveda hoče on tudi jesti.
Torej mu res po majhnih koščkih dajemo,ko je res nuja. Zaenkrat se nekako obnese in brez težav,torej ni nekih reakcij,razen nekoliko bolj suhe kože.
Testov z uradne medicine pa še po enem mesecu nismo dobili. Sem jih klicala,pa me je ženska na drugi strani še nadrla,da pa ja vem da traja 2-3 tedne,da se dobi izvide. Klicala pa sem včeraj....ne vem,a imajo oni drugače določeno kako dolg je en teden....
V glavnem sem zelo razočarana,nad tem čakanjem. Takoj,ko prejmem izvide,pa vam sporočim kaj nam sporočajo.
Upanje imam še zmeraj,da ni alergij. Bomo videli.
Lepe praznike vsem skupaj in čimveč lepih pisanih pirhov!

< Sporočilo je popravil madela -- 18.3.2008 8:20:55 >

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 353
21.3.2008 10:00:00   
madela
Pa smo se le dočakali izvidov iz alergološke ambulante.
Zelo sem vesela,da vam lahko sporočim,da so nam ostale samo še alergija na mleko,jajca in banane user posted image
Ter seveda še živalska dlaka,kar pa so nam povedali,da ponavadi ostane za celo življenje.
Sicer so nas opozorili,da moramo še kljub temu malo pazit pri ostalih alergenih. No pozitvna je bila tudi pšenica,ampak jo lahko normalno uživa,ker so zelo nizke vrednosti.
Kljub temu,da sem zadovoljna z izvidi,pa se ne morem normalno veselit,ker je tamali v bolnici. zdravi se zaradi virusne pljučnice in je zelo hudo z njim. Sploh zaradi bolanega srčka. Bojijo se kako bo srček prenesel.
Je pa stanje spet malo boljše pa spet slabše.user posted image
Zadnje čase sploh nimamo sreče z zdravjem. Upam,da nam bo kmalu bolje!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 354
21.3.2008 11:38:42   
tatam
Joj Madela upam,da bo pobič kmalu ozdravel!!!Kolko je star tvoj fant??Je edinec?
Pa še čestitke za alergološke izvide.Mi jih še čakamo,je naša zdr.za cel mesec na dopustuuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 355
21.3.2008 12:17:43   
madela
Star je 3 leta in pol.Je pa drugi od treh otrok. Danes je spet malo bolje...upam,da tako ostane,da ne bo spet slabše. Dobiva pa neke mone antibiotike v žilo za zašito srčka in pa še druge antibiotike za pljunico.Tiste dobiva po žlički,ampak je zdravilo tako grozno grenko,da je cel cirkus preden to poje.

Tatam,želim da se čimprej uakate izvidov in naj bodo novice dobre!

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 356
24.3.2008 15:58:42   
annie17
Madela:
user posted image Zelo sem žalostna zaradi vašega pikeca.
Čimprejšnjo ozdravitev vam želim in veliko sreče!
Pa nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na pomoč!

Natali07:
Čestitke za novega pikeca, no brez pikic upam!!!

No, mi še vedno hodimo po bolnici, zdr. domovih in našega pikeca testirajo, pa zopet čakamo rezultate, pa nič ne najdejo. Pa vse tako dolgo traja, da je za popi...t. Moramo pa ugotovit, ali mamo sploh alergijo ali samo intoleranco. Vse bolj sumim na slednjo. Meša se mi že od vsega, otroku se od časa do časa "spipa" z jokom in boli ga trebušček, tak da jemo zelo previdno in napredujemo zeloooooooooooooo počasi.
Že ne vem, kaj bi mu dala za kako malico (brez mleka in ml.izdelkov). Dajte mi kakšen predlog, prosim, ker trenutno sem tako hin, da sploh nimam idej.

Tanx in vsem velik uspeha!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 357
25.3.2008 10:57:07   
tatam
Že ne vem, kaj bi mu dala za kako malico (brez mleka in ml.izdelkov). Dajte mi kakšen predlog, prosim, ker trenutno sem tako hin, da sploh nimam idej.

Jaz mu dajem riževe pudinge-vanilijeve.

(odgovor članu annie17)
Neposredna povezava do sporočila: 358
25.3.2008 17:19:22   
Anonimen
Pozdravljene.
Komaj zdaj sem opazila, da obstaja ta tema, v kateri si dopisujete starši otrok, ki so alergični. Jaz pa nove teme odpiram, bimbo..user posted image  Rada bi se vam pridružila, če smem. Imam tri in pol mesece starega user posted image  in je flekast, pikast, srbi ga predvsem po obrazu, pa že zgine, pa spet. Jutri imava bioresonanco, se mi kar zdi, kaj bo. Sigurno je mleko. Ker nimam časa brati nazaj, mi lahko kakšna napiše na kratko kaj o svojem user posted image  ali pa katere ste na forumu in kakšne probleme imate. Samo na kratko, če lahko. Bioresonanco imamo pa v Reviti. Lep pozdrav

(odgovor članu tatam)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
26.3.2008 16:10:33   
annie17
Pozdravljena decembrka!
Ojoj, to bo kar teško! Vsi imamo specifične probleme in dosti nas je, ki smo se srečali z bioresonanco. Ti priporočam, da si en večer le prebereš naše zgodbe!

Mi imamo težave s hrano, po mnenju gastroenterologa je to vsekakor neke vrste alergija, čeprav nobeni testi tega niso pokazali. Imamo ful problemov s hrano in zelo počasi uvajamo (smo stari skoraj 1 leto, z uvajanjem pa nekje 9m user posted image ). Težave s hrano se nam kažejo predvsem z obnašajem in bolečinami v trebuhu ter jokom, seveda. Na bioresonanci so nam ugotovili malo morje alergenih snovi, z uradno medicino pa smo ugotovili le nekaj malenkosti, mamo še kup pregledov.
Zaenkrrat mamo diagnozo gastroenteritis in kolitis ter euzinofilijo.
Taka je naša zgodbica. Smo pa iz okolice mb.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 360
26.3.2008 19:57:29   
Anonimen
Pozdravljene
Danes sem bila na bioresonanci. Sem kar malo razočarana. ker je še majhen in samo na adaptiranem mleku, nam je delala zelo malo testov. Ugotovila je alergijo na sladkor, sladila in klor. Pikast pa flekast je pa za popenit. Mleko je v redu, imela sem ga s seboj, pa ga je testirala. Vodo dajem skozi filter Anna ( isto kot Brita), bom pa poskusila še s kupljeno od Milupa. Pa kopala ga ne bom vsak dan, ampak vsake par dni in to s prefiltrirano vodo. Ne vem več kaj naj. Kako ste kaj zadovoljne z bioresonanco. Nam je rekla, da na pršice alergije kot da ni, če je, je na hrano. user posted image Lp

(odgovor članu annie17)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
27.3.2008 20:38:26   
tatam
Hojla!
Komaj sem dočakala dan,ko smo meli kontrolo pri bioenergetiku.Ampak...Sem kar razočaranauser posted image Ostajajo alergija na mleko in jajca-to sem pričakovala,paradižnik,koruza,ananas.Ni pa več alergičen na sojo,pa kandida je šlauser posted image .Poleg tega mu je danes odkrila še alergijo na klor in nitrite.Ker ima občasno še vedno izpuščaje je pač posumila na našo vodo-ki je med najslabšimi v Sloveniji!In seveda je pozitivno!user posted image
Mater sem besna!Zakaj???
Ker sem doma iz Radencev,od koder se ogromno vode proda,mi-domačini,pa nimamo pitne vode pri pipi!!!!Kriza!
No,sedaj nam je svetovala še eno terapijo za klor.Za mleko in jajca pa po kontroli čez tri meseceuser posted image Malenkost boljše sicer je,ampak alergija ostaja!
Pa klicala sem ambulanto,da se naročim na kontrolo še pri uradni medicini.Bom počasi rabla papirje,če hočem kako podaljšanje sanjat...In kaj mi reče??Da naročajo za junij!!!HALO?!?!In sem se razp..... ,da že dva meseca izvide čakam itd. in sedaj moram v ponedeljek poklicat še direkt zdravnico.Me prav zanima kaj bo!!!

Aja,pa še to.Imamo že rezerviran Čatež čez prvomajske.In mi je danes svetovala naj odpovem!Kaj naj naredim?Kaj mislite da bo narobe če gremo in ga namakam v klorirani vodi??Odpovedat ne želim že zaradi starejšidveh,ki že nestrpno čakata,da gremo.V skrajnem primeru pač Tosje ne bom kopala,ampak ne vem če se bo strinjal?!Kaj naj naredim???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 362
28.3.2008 7:17:23   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: tatam

Aja,pa še to.Imamo že rezerviran Čatež čez prvomajske.In mi je danes svetovala naj odpovem!Kaj naj naredim?Kaj mislite da bo narobe če gremo in ga namakam v klorirani vodi??Odpovedat ne želim že zaradi starejšidveh,ki že nestrpno čakata,da gremo.V skrajnem primeru pač Tosje ne bom kopala,ampak ne vem če se bo strinjal?!Kaj naj naredim???

Tatam,na hitro ti bom odgovorila,ker sem trenutno s časom na tesnem. Tudi naš je bil alergičen na klor,pa sem kljub temu rezervirala v čatežu user posted image  za vikend.
Ker nisem imela pojma,na kak način mu klor škoduje oziroma kakšna je reakcija sem mu zjutraj dala eno žličko claritina in je bilo vse ok. user posted image
Jaz sem razmišljala tako,da so tudi taki alergeni,katerim alergenom se ne moreš 100% izogibat. Vem že po sebi,ker imam alergijo na cvetni in hišni prah(pršico) in takšni jemljemo tista tri mesece ta zdravila.
Ti kar privošči svojemu malčku veselo čofotanje v vodi,pa ne pozabite na zdravilo,da ne bo naenkrat ves pikčast.

Se še oglasim kaj,ker mi trije malčki tukaj razgrajajo. Ajaaa,naš Denis je že doma iz bolnice user posted image user posted image . Sicer še hodiva v bolnico po antibiotike,ki jih dobiva v žilo,pa strogo moramo bit doma(nič vrtca za nekaj časa),a je kljub temu super.
Sam,da je doma in da se mu je stanje tako lepo popravilo. Saj se mu je moralo. Vsega skupaj je dobil 4 različne antibiotike user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil madela -- 28.3.2008 7:18:50 >

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 363
28.3.2008 11:37:34   
annie17
decembrka in tatam: Tudi mi smo dobili pozitivno alergijo na klor. Začela sem kupovat vodo, kar iz Lidla, jo majo najceneje (9l = 90 centov) in vam moram povedat, da je bilo čudežno. Pred tem sem uporabljala navadno vodo iz pipe, jo prefiltrirala po vrču brita, ker mamo ful apnenca, žal pa so nam rekli na bioresonanci, da se klora ne moremo s tem znebiti in je vodo priporočila kupovat. Kupleno vodo sem še vedno prefiltrirala, ker je bil pri prekuhavanju lonček še vedno bel. No rezultat pa je bil, da je naš Tian končno pil mleko brez posiljevanja. Tako da nekaj je na tem, sem jaz zaključila.
Pred testiranjem pa smo bili v Kranjski Gori in smo se 4x kopali v bazenu  (po 15-20min; starost 5 mesecev)in naš ni mel nobenih reakcij. Moram te pa opozoriti, da se nam ne naredijo neki izrazitejši fleki, ker mamo neko posebno alergijo, tako da lahko uporabiš Cleratine, po želji, seveda.
Mi še danes pri starosti 1 leta kupujemo vodo, tudi za kuhanje juhic ipd.
Za umivanje vode nismo filtritrali, ne kupovali, res pa je, da smo omejili čas čofotanja na 5-10 min, in sicer z vodo iz pipe. Ga pa ne kopamo vsak dan, ampak vsake 3 dni. Zdaj še gre, ko ni tak vroče, poleti pa bo treba večkrat! Po umivanju  ga pa dobro namažem z Eucerin kremo (zaradi suhe kože).
Milupino vodo sem pa kupila le za kak dopust. Torej decembrka, lepo se mejte!

tatam: meni ne rabiš pravit za urodno medicino in verjetno nas je dosti takih, ki pop....amo zaradi nje. Mi se že pol leta zafrkavamo mal po zdr.domovih, mal po bolnici. Tak to je.
Jaz sem dobila podaljšano porodniško za 3 mesece, priložila vse papirje in napisala kratek spis, da še čakamo na kup raziskav in testiranj. Mela pa sem papirovja en cm debelega.
Riževih pudingov pa noče naš Tian, medtem ko ostale riževe jedi mu pa teknejo.
No, mi veselo papcamo sadje, sedaj ga bo veliko več na policah in na tržnici.

Se pišemo...

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 364
28.3.2008 17:17:36   
Anonimen
Hvala. Bom poskusila s kupljeno vodo. Sem pisala na Radensko pa so mi tole odgovorili:

Spoštovani, nobena od naših vod ne vsebuje klora. Vse so popolnoma naravne, brez kakršnihkoli nezaželjenih snovi. Za pripravo hrane za dojenčka bi vam priporočala vodo z manj minerali,  izbirate pa lahko med; -našo novo negazirano mineralno vodo Radenska Naturelle z  roza etiketo, ki je prvobitno čista in jo dobite v 1,5L ; 0,75L-novost na našem trgu ali 0,5L plastenki  in vam jo toplo priporočam -ali  izvirsko vodo v 1,5L plastenki, ki jo polnimo za trgovsko blagovno znamko Mercator  (tudi ta bi bila  primerna) Kakorkoli nekateri proizvajalci trdijo da vode ni potrebno prekuhati za pripravo otroške hrane (ponavadi so take vode konzervirane ali umetno obdelane tako ali drugače), vam v vašem primeru (tri mesece star dojenček) to vseeno  priporočam. Ne zato ker voda ne bi bila OK, ampak pri  tako majhnih in občutljivih želodčkih nikoli ne veš kaj jih lahko zmoti.    Želim vam veliko veselja z vašim malim sončkom in veselo odraščanje, Lep pozdrav iz Radenec, Mojca PovhVodja KK Radenska d.d.  Me pa zanima, ker imamo "štirno", ki vleče vodo iz podtalnice, kaj če bi jaz kar iz tam si jo nalila v Anno (isto kot Brita) in prekuhala. Kaj mi svetujete? Bi si upale? Saj konec koncev jo črpajo izpodtal.
Kar se pa uradne medicine tiče je pa res škoda izgubljati besed. Zdaj so začeli že na otrokih šparat. Res smo v k...u z zdravstvomuser posted image

< Sporočilo je popravil decembrka -- 28.3.2008 17:19:36 >

(odgovor članu annie17)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
29.3.2008 22:06:18   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Pozdravljene
Danes sem bila na bioresonanci. Sem kar malo razočarana. ker je še majhen in samo na adaptiranem mleku, nam je delala zelo malo testov. Ugotovila je alergijo na sladkor, sladila in klor. Pikast pa flekast je pa za popenit. Mleko je v redu, imela sem ga s seboj, pa ga je testirala. Vodo dajem skozi filter Anna ( isto kot Brita), bom pa poskusila še s kupljeno od Milupa. Pa kopala ga ne bom vsak dan, ampak vsake par dni in to s prefiltrirano vodo. Ne vem več kaj naj. Kako ste kaj zadovoljne z bioresonanco. Nam je rekla, da na pršice alergije kot da ni, če je, je na hrano. user posted image Lp

vsaka alergija se začne od glivic in nedoraslega črevesja. glivice se pa hranijo s sladkorjem. in tvoj dojenček ima bolj občutljivo črevesje. ste na začetku in ni še nič zamujeno, samo vzrok moraš najti. preberi si kaj o glivicah in črevesni flori na internetu. črevesna flora se lahko preveč poruši zaradi cepljenja, kkašne viroze,... razlogov je veliko in takrat se začnejo viroze, ker črevesje prepušča prevelike beljakovinske molekule v telo in razvije se alergija. odsvetujem pralni prašel ariel in peril in večkraktno spiranje, če ga mogoče to moti. pa priporočam, da greš na HA mleko, ki ima bolj razbite beljakovine. še bolje pa za čas terapij na bioresonanci kar na pregomin, ker ne vsebuje sladkorjev (navadno adaptirano mleko jih).

naš se je kopal v vodi z mandljevim oljem ali olivnim, nič drugega. pa negovalne kreme. upam, da najdete vzrok in ne skrbi- -bioresonanca spodbudi teo, da se samo regenerira, to je bistov bioresonance.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 366
30.3.2008 15:59:33   
Anonimen
Hvala za odgovor.
Perem s Froshom, dvojno spiranje. Mažem ga z panthol kremo, edina ta pomaga. Kopati sem ga začela na vsake tri do štiri dni v katero kanem mao olivnega (prej sem ga vsak dan, pa so na biores. rekli, da je prevečkrat), vmes ga samo zbrišem z mokro krpo s prefiltrirano vodo. Na bioresonanci niso ugotovili kakšnih glivic, dajem mu pa zaenkrat Pregomin. Je malo bolje, ampak praska se pa še vedno. Drugi teden imamo teste, pa me res zanima kako bo. Po Pregominu (v kolikor na alergološki ne pokaže laergije na KM) sem sklenila, da grem na HIpp, navadnega, kjer ne piše, da bi vseboval sladkor, na drugih piše. Mogoče bom šla celo na probio -Hipp, en bacil je notri dobro za črevesno floro. Mogoče bom konec koncev še na Bebi hipoalregijski pristala, saj se mi zdi, da je bilo takrat kar boljše. Tako, da pustim se presenetiti. Pa posteljnino mu menjam na vsake dva dni. Sem pa vesela vsakega mnenja in nasveta, ki mi ga podate. Pa še vprašanje bi imela, a je po vaših izkušnjah verjeti v bioresonanco, kajti jaz sem čedalje bolj skeptična. Na bioresonanco pa ne hodimo, ker je baje še premajhen, da se telo še  uravnava.LP

< Sporočilo je popravil decembrka -- 30.3.2008 16:02:16 >

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
31.3.2008 10:50:25   
tatam
Madela hvala za hiter odgovor.Bomo probali z fenistil kapljicami-mi smo vedno to uporabljali.Pa javim po praznikih kak bo!
Pa še glede uradne medicine.So mi rekli,naj v ponedeljek pokličem in povem zdravnici,da rabim izvide..Pa mi nihče ne dvigne že cel dan.Pop.... bom!Bom na koncu še res brez papirjev ostala!!!
Pediatrinja pa tudi čaka izvide,da vidimo kako bo cepljen.Vsi čakamo!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
1.4.2008 15:17:47   
annie17
Me pa zanima, ker imamo "štirno", ki vleče vodo iz podtalnice, kaj če bi jaz kar iz tam si jo nalila v Anno (isto kot Brita) in prekuhala. Kaj mi svetujete? Bi si upale? Saj konec koncev jo črpajo izpodtal.

Nam je na bioresonanci prav to svetovala, da bi bilo najboljše!!!!

Nam je gastroenterolog priporočil, da Pregomin zamenjamo s Hipp ali Beba, oboje HA, odločitev pa je tvoja, decembrka!

Mi pa itak da še vedno čakamo. Vsam znana stvar, a ne. Bom morala spet v bolnico do dr. Dolinška, ker za testiranje 2 epruvetk krvi pa res ne rabiš 2 meseca!

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 369
2.4.2008 21:37:56   
binabona
ojla pikice

Sem mogla prebrat mal za nazaj, da vidim kaj dogaja.

Natali07-čestitkeuser posted image , želim ti lepo nosečnost. Kar se tiče teh vrtcov je res sranje. Našauser posted image  je v vrtcu od avgusta, pa je bilo user posted image  kar nekaj virusov, ki so nas hecali. Hvala bogu nič hujšega in upam, da bo pri tem ostalo. Imamo pa zdaj že novinčke v skupini, ki pa so res tok zboleli, da so bili v bolnici. Kriza, jaz se tega tok bojimuser posted image . Me veseli, da ste bolje in držim pesti, da ostanete zdravi. Šum na srcu pa je res lahko prehodnega značaja, moja sestra, ga je imeli kot otrok, zdaj pa o tem ni več ne duha ne sluha.

madela- kok sem se oddahnila, ko sem prebrala, da ste o.k. user posted image user posted image . Kako pa ste drugače, upam, da vas tudi alergije ne matrajo preveč.

decembrka pozdravljena in dobrodošla. Kar se tiče naših zgodb, ti tudi jaz svetujem, da prebereš za nazaj, ker tega je full. Tudi mi smo obiskovali bioresonaco, za katero menim, da je bila uspešna.

tatam-te popolnoma razumem, da je za pop.... z to medicino, samo še nekaj čakamo in prosimo in se klanjamo. Fajn bi bilo, da se vprašajo kdo je zaradi koga v službi. Super, da ste se rešili kandidide, to je definitivno velik korak. Veliko možnosti je, da druge alergije na hrano izginjo same po sebi, ker so pogosto posledica kandide. V Čatežu uživajte, malega mal namočite, pa antialergen imejte sabo.

annie17: ja te malice so res štala. Jaz ji dam predvsem sadje, spečem kakšen biskvit, jabolčni zavitek, kupim krekerje, dam kos kruha in čaj, riževe vaflje-eni so tudi z jedilno čokolado, riževe, korzne ali mešane ploščice... Naša dama ne mara riževih pudingov ali sojinih jogurtov, Tudi pretirani sladkosled ni, zato najraje poje sadje ali zelenjavo. Zadnje čase prisega na mesouser posted image , ki ga prej sploh ni marala.

Punce uživajte in ostanite zdravi.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 370
2.4.2008 22:32:11   
Anonimen
Natali07, čestitam za nosečnost. user posted image
Moj je bil več kot ene teden na Pregominu, pa je ves flekast. Slikala sem ga skoraj vsak dan, pa je bil že boljši, čisto lep pa ne. Danes sem ga dala popoldan spat na najino posteljo, pokrila z najino deko. Zbudil se je čisto v osipu. user posted image  Komaj čakam kožnih testov, čeprav sploh ne vem, če bom verjela testom, karkoli bo? Pa lep pozdrav vsem skupaj

(odgovor članu binabona)
  Neposredna povezava do sporočila: 371
9.4.2008 10:14:16   
piščanc
decembrka pot od vzdraženega črevesja, do kožnih sprememb je dolga, prav tako tudi nazaj. poleg izločitve alergenov in odprave vzroka je potrebno zdraviti tudi kožo.

v črevesju so stalno prisotni probiotiki in glivice, ker to je normalana flora, tako lahko prebavljamo, ker te bakterije razgradijo hrano. Pomembno pa je razmerje med koristnimi bakterijami in glivicami. Če glivice prerasejo koristne bakterije se črevesje poškoduje in rezultat je prepuščanje prevelikih molekul v telo, ta pa reagira obrambno -posledica so izpuščaji, sluzenje ipd. kar imenujemo alergične reakcije. vsak antibiotik poruši šrevesno floro, pa vsak virus in bolezen. Ponavadi se to normalizira samo (pač imunski sistem oskrbi), so pa tudi primeri kjer se to ne zgodi.glivice se hitreje razraščajo v vlažnem , sladkem okolju - bela moka, sladkor. dokler pa je črevesje vzdraženo, pa bo otrok reagiral na vsako spremembo. zelo težko je vse izločiti.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 372
9.4.2008 11:47:34   
Anonimen
Pozdrav vsem skupaj.
Imeli kožne teste. Zanimivo, da je reagiral tudi na tisto, kar ne bi smel. Za KM in jajce je rekla zdravnica +- in so vzeli še kri. Predlagala je, da naj bo vseeno do rezultatov na Pregominu, potem bomo pa videli, kako. Kupila sem Aptamil Ha1, pa se mi zdi, da je boljši po dveh dneh, kar pa zadnjič za Pregomin ne morem reči. Do sedaj se je najbolj obnesel Beba HA.
annie17, šele sedaj sem videla, da si tudi ti to predlagala na podlagi gastroenterologa mleko HA. Pa je povedal zakaj? Ali si poskusila? Tako, da pustim se presenetiti. Me pa zanima, kakšna je razlika med Pregominom in Allernovo. Mogoče, če bi poskusila z Allernovo, bi bilo pa zadetek. Mogoče? Saj bom diplomirala iz teh mlek.
Zdravnica je dala eno kremo za problematično kožo, pa se mi zdi, da je slabše. Pomaga samo lekarniško hladilno mazilo in panthol krema. Če bi bila alergija na KM, zakaj nam tega ni pokazala bioresonanca?
Je pa zanimivo, da je bila tam ena mamica z 1,5 letnim. Ko je videla našega je takoj rekla, da je bil njihov tak. Kožni in krvni so bili pri njemu negativni, biores. pa je pokazala KM. In odkar je na dieti je v redu. Zanimivo.
Aja, pa taveliko smo tudi peljali na biores. Ugotovili alergijo na cvetni prah, pršice, povečano kandido. Saj ni čudnega, če je imela pa 3 x angino, pa antibiotike, malo se pa tudi pri prehrani ne pazi. Tako da pri njej bomo nadaljevali s terapijami čez 14 dni. Ne vem pa, kako bo zdržala dieto user posted image , težka bo.user posted image
To, kar ste nekatere dale že čez, mene še čaka. Saj si rečem, bi bilo že kar dolgčas, če bi vse štimalo.
Danes greva malo ven, saj potem spet napoveduje deževno obdobje. LP

< Sporočilo je popravil decembrka -- 9.4.2008 11:55:02 >

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 373
11.4.2008 8:11:57   
Pinokio
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Me pa zanima, kakšna je razlika med Pregominom in Allernovo. Mogoče, če bi poskusila z Allernovo, bi bilo pa zadetek. Mogoče? Saj bom diplomirala iz teh mlek.

Alernova je kravje mleko, ki ima tako razbite molekule, da ga telo ne prepozna kot tujka.............Pregomin, pa je sojin pripravek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 374
11.4.2008 8:28:30   
Anonimen
Vidmi, da se spoznaš na mleka. Kaj pa hipoalergijsko, je podoben Allernovi?  Ga kakšna uporablja?
Pa če Pregomin sojin pripravek, ali je potem sojino mleko SOM isto ali je slabši?

< Sporočilo je popravil decembrka -- 11.4.2008 8:29:33 >

(odgovor članu Pinokio)
  Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.