binabona
|
ojla pikice Sem mogla prebrat mal za nazaj, da vidim kaj dogaja. Natali07-čestitke , želim ti lepo nosečnost. Kar se tiče teh vrtcov je res sranje. Naša je v vrtcu od avgusta, pa je bilo kar nekaj virusov, ki so nas hecali. Hvala bogu nič hujšega in upam, da bo pri tem ostalo. Imamo pa zdaj že novinčke v skupini, ki pa so res tok zboleli, da so bili v bolnici. Kriza, jaz se tega tok bojim . Me veseli, da ste bolje in držim pesti, da ostanete zdravi. Šum na srcu pa je res lahko prehodnega značaja, moja sestra, ga je imeli kot otrok, zdaj pa o tem ni več ne duha ne sluha. madela- kok sem se oddahnila, ko sem prebrala, da ste o.k. . Kako pa ste drugače, upam, da vas tudi alergije ne matrajo preveč. decembrka pozdravljena in dobrodošla. Kar se tiče naših zgodb, ti tudi jaz svetujem, da prebereš za nazaj, ker tega je full. Tudi mi smo obiskovali bioresonaco, za katero menim, da je bila uspešna. tatam-te popolnoma razumem, da je za pop.... z to medicino, samo še nekaj čakamo in prosimo in se klanjamo. Fajn bi bilo, da se vprašajo kdo je zaradi koga v službi. Super, da ste se rešili kandidide, to je definitivno velik korak. Veliko možnosti je, da druge alergije na hrano izginjo same po sebi, ker so pogosto posledica kandide. V Čatežu uživajte, malega mal namočite, pa antialergen imejte sabo. annie17: ja te malice so res štala. Jaz ji dam predvsem sadje, spečem kakšen biskvit, jabolčni zavitek, kupim krekerje, dam kos kruha in čaj, riževe vaflje-eni so tudi z jedilno čokolado, riževe, korzne ali mešane ploščice... Naša dama ne mara riževih pudingov ali sojinih jogurtov, Tudi pretirani sladkosled ni, zato najraje poje sadje ali zelenjavo. Zadnje čase prisega na meso , ki ga prej sploh ni marala. Punce uživajte in ostanite zdravi.
|