Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Punce nasvet, zapacana oceska 13.5.2007 22:51:23
|
|
|
|
eya
|
Lahko z vodo, ali pa skuhaš kamilični čaj, pa z njim očistiš. Lahko tudi s fiziološko, če jo imaš. Aja, pa s kamilcami ne prevečkrat očistit, ker preveč izsušijo. Najboljša izbira je fiziološka raztopina.
< Sporočilo je popravil eya -- 13.5.2007 22:55:00 >
|
|
RE: Punce nasvet, zapacana oceska 13.5.2007 22:59:50
|
|
|
|
trixi
|
Naš okulist pravi, da samo s prekuhano vodo, nič nikoli s kamilicami. Pa seveda vsako oko s svojo vatko oziroma gazico.
|
|
|
|
RE: Punce nasvet, zapacana oceska 13.5.2007 23:03:09
|
|
|
|
smrka
|
hvala punce. s kamilico sem ji probala pa joce kot nevem kaj, nepusti. Sem jo umila kar z vodo iz pipe, pa je blo boljs za par minutk. Jutri gremo k zdravniku ker nevem a je to alergija?
|
|
|
|
RE: Punce nasvet, zapacana oceska 13.5.2007 23:15:08
|
|
|
|
trixi
|
Hej smrka, posluši ups beri: ne s kamilicami, ne voda iz pipe, prekuhana voda!, potem jo malo ohladiš, da je taka prijetno mlačna. In če ne bo pomagalo je res boljše, da jo pelješ k zdravniku, ti bo najbolj znal povedat, ko jo bo videl.
< Sporočilo je popravil trixi -- 13.5.2007 23:16:09 >
|
|
|
|
RE: Punce nasvet, zapacana oceska 13.5.2007 23:19:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tak kot je Trixi napisala. Samo ne z mrzlo vodo. Jutri pa k zdravniku po kakšne kapljico. Bo že boljše boš vidla.
|
|
|
|
RE: Punce nasvet, zapacana oceska 13.5.2007 23:23:45
|
|
|
|
smrka
|
hvala trix... ze kuham vodo!
|
|
|
|
RE: Punce nasvet, zapacana oceska 14.5.2007 10:17:59
|
|
|
|
piščanc
|
meni so najboljše kamilice. v nos ji lahko vliješ tudi fiziološko, saj tako vsaj malo spucaš vse prehode. pa čimprej k zdravniku pa kaplice ali antibiotike, ker je to že vnetje. hitro potem pride do ušes.
|
|
RE: Punce nasvet, zapacana oceska 14.5.2007 10:21:41
|
|
|
|
Magi*
|
smrka, naša ima tudi zdaj vneta očeska. jaz jih umivam s kamiličnim čajem. vatko notri pomočim in nežno očistim učka. pa je po enem dnevu že bistveno bolje.
|
|
RE: Punce nasvet, zapacana oceska 14.5.2007 10:23:46
|
|
|
|
Anonimen
|
OK z vodo,še bolje pa z fiziološko.Važno pa je kako čistiš očesca.Z gazico iz zunajega kota proti notranjemu z eno potezo,nato gazico odvržeš in vzameš vedno novo,nikoli z isto in nikoli sem in tja po očeh.Pomembno je z eno potezo(še enkrat ponavljam)iz zunajega kota proti notranjemu.Tako ne preneseš okube po celem očesu.
|
|
|
|
RE: Punce nasvet, zapacana oceska 14.5.2007 11:46:15
|
|
|
|
Zamima
|
Jaz sem ji s kamilicami samo še poslabšala, probaj spirat samo s prekuhano vodo . Pa k zd. da dobi kapljice
|
|
[Brisano sporočilo] 14.5.2007 12:50:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiSrednja šola v Gradcu prizorišče tragedijeV strelskem napadu na srednji šoli v Gradcu je umrlo deset ljudi, vključno z napadalcem. Poškodovanih je 28 oseb, sedem ...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?