Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Pozdravljene, danes sem na stegenčku svoje opazila, da ima na mestu, kjer je bila cepljena zatrdlino. Cepljena je bila v torek, pred štirimi dnevi. Ali je imela katera pri svojem tudi kaj podobnega? Ali me mora skrbeti?
RE: Zatrdlina na mestu cepljenja 21.5.2007 8:30:23
blue sky
Jaz pa sem našemu sinku isti in še naslednji dan pocepljenju dajala hladne obkladke, preden pa sem ga zavila v pleničko, sem mu dala svežo gazico s fiziološko raztopino in ni dobil zatrdline. Probaj s fiziološko raztopino, pa malo rahlo masiraj bunkico.
RE: Zatrdlina na mestu cepljenja 21.5.2007 18:34:43
solatja
pri nas je trajala več tednov (kake 3 al 4) pa so nam rekli, da naj ne skrbimo, pa nismo sicer pa se to navadno zgodi (baje), ker otrok potem premakne tisto okončino (zarad bolečine) in se cepivo mal ustavi in se ne razraja takoj naprej, kot bi se moralo... man se zdi... se pravi, bolj kot brcne, večja je bulica in dlje traja, da se razroji... ne me držat za besedo...