Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje se poročiti - civilno 22.5.2007 23:27:44
|
|
|
|
Marogica
|
Doma, na vrtu. Jaz bi se, pa se takrat ni dalo...
|
|
RE: Kje se poročiti - civilno 23.5.2007 7:28:08
|
|
|
|
klavdijas
|
Vila Bistrica : http://www.vila-bistrica.si/ Ali pa škofjeloški grad. Lp, Klavdija
|
|
|
|
RE: Kje se poročiti - civilno 23.5.2007 9:53:59
|
|
|
|
LUNA06
|
grad Bogenšperk
|
|
|
|
RE: Kje se poročiti - civilno 23.5.2007 10:03:21
|
|
|
|
lemavrica
|
Grad Otočec- lepa okolica, lepa dvorana ( lahko tud zunaj ) in predvsem krasen pooblaščenec g.Kukec in matičarka. Naredita ful lep obred v katerega data še malo osebne note in je res nepozabno. Pa niso to samo moji še sveži vtisi ampak pri nama so bili prav vsi ful navdušeni.
|
|
RE: Kje se poročiti - civilno 23.5.2007 14:42:42
|
|
|
|
Barči78
|
Bistra pri Vrhniki - nama je blo ful lepo, velik travnik, dogajanje na prostem, vožnja s starinskim avtomobilom iz muzeja,... Tudi midva sva iz druge občine, greš tja in se z g. vse zmenite, na njihovi občini pa plačaš.
|
|
RE: Kje se poročiti - civilno 23.5.2007 22:40:37
|
|
|
|
Maxica
|
Ja, v Bistri pri Vrhniki je res ful ful lepo, romantično. Midva sva se sicer poročila civilno na Zemonu, pri Vipavi. Tudi luštno.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecu3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Ideje za igre v gozduOtrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Zadnje s foruma
že imate posajene balkonske rože?muškaČe se vam ljubi prosim komentirajte katereda (
29%)

ne (
45%)

nikoli jih nimam (
17%)

letos jih ne bo (
9%)
Število vseh glasov: 58Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!