Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Saj naslov pove vse. Jaz bi rada naslikala eno velikansko rožico in metuljčka, pa ne vem s čim? Kaj pa imate vi naslikano po stenah? V otroški sobici, mislim. Lahko prilepi katera kako slikico?
V trgovini z barvami kupiš Acrylcolor naprime po 0.75l ali pa kar dipi-je male flaške.Odvisno koliko veliki bodo motivi.Predloge pa lahko najdeš na raznih straneh.Na primer uradnih straneh risanih junakov..... Prerišeš na steno in barvaš... lp
In, če želiš, da bo slika dlje časa obstojna (pričakuj, da bodo otroci z rokicami prijemali po steni), prebarvaj stene s slikami s prozornim lakom - dobiš ga na istem oddelku, kjer prodajajo bave za zidove, največ pa se uporablja za nanašanje pikic na stene.
Jaz sem risala z dipiji.Lahko si pogledaš v mojem albumu-naše ustvarjanje.Bom pa naslednje poletje po vsej verjetnosti spet spremenila vse stene in narisala kaj drugega ,ker naša Luša ima spet drugačne želje.
Hvala za odgovore. Hothien, Nixxon in Luisa: zelooooo lepe poslikave. Dvomim, da mi bo kaj takega uspelo, sicer se pa še nisem odločila kaj bom naslikala. Malo me daje panika, da bom uničila kako steno s svojim zmazkom. Moram zbrat še malo poguma in idej. Hvala vam vseeno.