Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ali pa tudi notranje organe kot na morfologiji? Ker sem imela prejšnji teden morfologijo in je imela G res veliko gnečo, je trajalo vse skupaj manj kot 5 minut, zelo malo je razlagala, UZ pa je samo švigal sem in tja po trebuhu, tako da ko sem si kasneje pogledala posnetek je prava žalost
. Nič nismo prstke šteli, obrazek gledali itd. Pa tudi notranje organe je ful na hitro preletela in se mi zdi, da tudi ni čisto vsega pogledala. 
tud moj je bil navdušen, notr smo bli več kot pol ure, res je vse tazložla, pogledli smo notranje organe, pa nogice, rokice, seveda prstke, spol.....mam ful lepe filmčke in slikce, kako si v ustka tlači rokice, zeha, se smejčka....kako se je namrščila ko jo je zmotlo k je tolk drezala v njo z ono sondo
res super....sam škoda mi je da ni posnela na CD tud organov in tega, je bolj na obrazek osedotočeno, js pa nisem vedla in nisem nč rekla.....tak da če češ met na cdju vse, pol vprašaj kaj ti bojo posneli....
v 27 tednu, prvotno pa sem bila naročena v 28 tednu, pa so me samo klicali da bo zdravnica odsotna in če lahko prej.
čeprov zdaj se verjetno neb tolk fajn vidlo, k je bogi otroček cev zgužvan not