|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali uporabljate?
4.11.2004 12:09:09   
pravljica
ženske, ti trakovi so bli sprva namenjeni sprehodom v velikih mestih (npr london - že pred 20imi leti!), pa ne zato da otroka ne bi avto povozil pa da ne bi padel...ampak zarad gneče, da se ne zgubi v množici ko pogledaš stran, pa da ga ne pohodijo...mislim ej...nekdo je pač izkoristil naivnost in to prenesel v naše okolje...zato, da ne trpi vaš križ in da vam ni treba bit preveč pozorne na otročke pa verjamem da jih je lažje privezat na nek povodec...otroka, ki pri 5ih letih pade po stopnicah pa tud trak ne bi rešil...al pa je bil mogoče navajen, da ga je mamica vedno ulovila, takrat pa slučajno ni bil privezan..hmm
jaz v teh povodcih za otroka ne vidim nobene prednosti...za mamice jih je pa kar nekaj, to pa res

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Ali uporabljate?
4.11.2004 13:38:48   
Abby
A res verjameš, da se pri nas otrok ne more izgubiti v množici?

Kdo je zdaj naiven?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Ali uporabljate?
4.11.2004 14:11:48   
pravljica
eh abby...tuki se sam pogovarjajo da otrok s pločnika skoč na cesto pa da se v glavo ne udari pri padcu...haloo?! ja tolk pa bo ja mamica pogledala za njim pa kakšno besedo rekla, ne pa da ga na vajeti ujame pol pa pride v vrtec...kdo ga bo pa tam lovil, ko se mora sam držat za gosenico???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Ali uporabljate?
5.11.2004 12:07:31   
Abby
Če že vpletaš vrtec: zame je to predzadnja instanca, komur bi zaupala otroka (zadnja je tašča). Pri nas se je zgodilo, da je neka babica zagledala svojo vnučko, kako se sredi dopoldneva sprehaja po mestu, ko bi morala biti v vrtcu. Peljala jo je nazaj v vrtec, kjer sploh niso opazili, da je ni. Tako da se strinjam s tem, da se mora v vrtcu otrok sam paziti. Ampak ali ga naj potem kar sama pahnem pod avto, ker če ne, bo itak že jutri butasti vzgojiteljici ušel na cesto?

Sicer pa, ti uporabljaj tisto opremo, ki se tebi zdi ustrezna. Jaz osebno sem vajeti uporabljala pri prvem otroku in jih bom tudi pri drugem. Pa ne na tvojo škodo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Ali uporabljate?
5.11.2004 12:17:00   
pravljica
vem da ne na mojo škodo abby...pa tudi če bi, me ne bi pobralo za tistih par jurjev...ampak jaz gledam mal bol realno na to...in se mi smilijo takšni otroci...saj ne samo ti, ki so privezani...tud taki, ki jih mamice držijo za roko ko plezajo na plezalo v parku...pa tisti, ki lahko grejo samo do tretje stopničke...pa tisti, ki jih ati raje dvigne na tobogan da ne bi slučajno padli z lestve...pa tisti, ki jim takoj ko se dotakne peska, mamica obriše roke z otroškim robčkom...jaz nisem nikol, ampak res nikol komplicirala (in nisem pustila drugim, da pri moji mali miški komplicirajo) glede teh stvari...pa ni blo nikol hujše nesreče, kakšna buška ali ureznina se ji pa tud ne pozna več, da ne govorim, da ni nikol zbolela za kakšno nalezljivo boleznijo, razen vodene koze je pa res dobila, pa še to brez vročine, samo nekaj pikic (ko se je enkrat prehladila, so rekli v vrtcu...če je Taja zbolela, pol je pa res hudo)...otrok mora vse probat...prvič si pač ti tista, ki postaviš mejo, do katere lahko poskusi, če je ostro, če je visoko, če je vroče, če je okusno...drugič pa že sam ve, pa če je to tudi že pri enem letu, verjemi da si zapomni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Ali uporabljate?
5.11.2004 13:09:21   
Abby
Ko bi ti vedela, kolikokrat je moja hčerka že imela presekano ustnico in vse sorte bušk. Ampak jaz pač razlikujem med praskami na eni strani in smrno poškodbo na drugi.
Kot sem že rekla, jaz bom zadevo uporabljala, ti je pa nikar ne. Bog ne daj, da bi čudno zgledalo, videz je vendar vse.
Sicer pa naj se ti raje smilijo tisti otroci, ki si zlomijo vrat, ker je mati brezbrižna in si misli, drugič bo že sam vedel.
Poskrbeti za otrokovo varnost je DOLŽNOST staršev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Ali uporabljate?
5.11.2004 13:18:22   
frutka_
Abby, a ti poleg tega da meniš da smo vzgojiteljice butaste, meniš tudi, da boš otroka pred smrtno poškodbo obvarovala s trakom... Ne vem, če sem prav razumela.
Ne mi zameriti, nočem težit ali karkoli, spoštujem tvojo odločitev glede obvarovanja otroka, toda menim da se nesreče s prasakmi in buškami dogajajo povsod. Dvomim da se to lahko zgodi le v vrtcu ali samo na sprehodu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Ali uporabljate?
5.11.2004 13:29:33   
Anonimen
A veš, pravljica, ti imaš mogoče punčko, ki ni tako živa kot naši mali vražički, ki v delčku sekunde, tudi če jih gledaš in si na en meter blizu, skočijo pod avto. Tudi moj sodelavec, ki me je opazoval, ko sem z mojih vražiškom lezla v avto in se mi je med tem, ko sem ga z eno roko držala za bundico, z drugo pa odpirala vrata prtljažnika, da bi iz njega nekaj vzela, izmuznil in veselo skočil na cesto, se je kar zgrozil, kako hitro bi lahko prišlo do nesreče. Otroci so si ful različni, pri enih so te vajeti res blagoslov. Mi jih sicer nismo imeli, pa sem jih včasih zelo pogrešala. Pa sicer nisem take sorte, da bi karkoli komplicirala ali otroka omejevala pri izkušnjah, ki, se popolnoma strinjam, si jih tudi skozi male nesrečice mora nabrati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   Ali uporabljate?
5.11.2004 13:54:46   
frutka_
Splišni se strinjam s tabo. Ampak menim, da ga pred vsemi poškodbami itak ne moreš 100% zavarovati in tudi očitati si potem, če se karkoli zgodi (bognedaj!) je brez veze. Vsak starš poskuša čimbolj poskrbeti za varnost otroka in hvalabogu je nesreč malo. Upam, da boste storile to, za kar menite da je najbolj primerno za vas.

Lepe pozdravčke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Ali uporabljate?
5.11.2004 13:55:03   
pravljica
splišni, jaz mislim, da zarad teh vajeti ne bo nič manj teh nesreč...saj tudi če bi jih takrat mogoče imela, ne vem če bi mu jih v tistem trenutku gor nataknila...al pa se ti izmuzne tud medtem ko mu jih oblačiš, v avtomobilskem sedežu pa ja nima tega na sebi...jaz mislim da je to tako kot hojica - zelo dobra rešitev, da ima mami mal miru pred malčkom
aja, glede moje punčke pa tako...če bi kdo drug to prebral bi se ziher nasmej izjavi, ker so vsi mnenja da bi morala bit fantek, pa sem si jaz preveč želela pupo in zdaj imam kar imam :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Ali uporabljate?
5.11.2004 14:43:44   
Anonimen
Joj, ne pravljica, taki dogodki, kot sem enega opisala, so se vrstili vsak dan, ne vem, ali pa sem jaz res že čisto histerična zaradi teh avtomobilov. Na tako "poskočnost" sem mislila, ko sem rekla, da so eni pač bolj živahni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   Ali uporabljate?
5.11.2004 15:30:10   
pravljica
ma ja splišni, sej ni blema...men se pač smilijo otroci mamic ki pretiravajo na vsakem koraku

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Ali uporabljate?
5.11.2004 17:53:58   
Abby
No ja, moje punčke res še niso zamenjali s fantkom, se pa strinjam s Splišni, da je živahen otrok nekaj drugega, kot kerbček, ki se ure dolgo ne premakne. Jaz sama sem bila taka, da ni bilo ravno nevarnosti, da bi kam padla, skočila itd. Moja hčerka je pa nekaj drugega. Že večkrat je za las ušla hudi nesreči, kljub temu, da sem jo ves čas imela na očeh. Ali bi jo naj, tako kot hipermotorike na zahodu, nafilala z ritalinom, pa bi imela mir?! Pač ne iščem hitrih rešitev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?