januška78
|
Najprej za vse bolne, da bi se čimprej pozdravili. VSEM, KI STE PRAZNOVALI Mentos kakšna princeskica je bila Hana za krst. Midve sva pa precej blizu doma - jaz sem iz Kranja. Nogica pri nas je pa situacija precej drugačna kot pri vas. Zvečer Manca že od začetka zaspi sama, jaz jo samo položim v posteljo, včasih ji je potrebno še kdaj dati dudo, če ji pade ven, največkrat pa se niti oglasi ne več iz sobice. Tudi čez dan sama od sebe zaspi, je pa včasih potrebno več poskusov. Če se začne jokat in vidim, da ji ne bo v roku 2 minut uspelo zaspati, jo vzamem ven in še malo "zmatrat", tako da včasih jo samo položim v posteljico, dam dudo in samo zapre oči, ker je tako utrujena. Na rokah pa sploh ne more več zaspati. Ronja kar se tiče telovadbe jaz hodim z Manco na telovadbo "mami in dojenček", če mi le uspe 2x tedensko. Zaenkrat mi je to dovolj, ker tudi čez dan naredim po par kilometrov z vozičkom. Glasbo posluša Manca tako kot jaz. Imam prižgan radio in poslušava kar se vrti, zaenkrat imam občutek, da ji je kar všeč. Igranje zelo rada se igra v igralnem centru (večinoma obrnjena na trebuh in z igračami v ustih), včasih si skupaj pogledava kakšno knjigico, zelo uživa, če telovadiva, da ji rokice dajem nad glavo in govorim velika, velika (takrat se samo smeji), biba leze, zelo rada se gleda v ogledalu, pa tudi avionček je zelo rada
|