Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Ampak, ko pa izust kakšno pa ne veš, a ima vročina al kaj. Menda je v družbi, ko mene ni zraven prav zgovoren
.
Mah, ne smem mu delat krivice, ker tudi, ko sem jaz zraven jih dobro poka - tako me je ujel
- ni ga čez zdrav smisel za humor (to bi bilo življenje dolgocajtno, če bi vse stvari izredno resno jemali).
in glodam ta dobre Leibnitz maslene piškote - tiste, kio jih ti N & B daješ v višnjev zavitek. A jih ni škoda, k so tko dobri
!
vam vsem skupaj želim!
se mi ne da skuhat.
sem pa poslala po nakupih za gospodinjstvo. Samo se bo ziher bunil, ker sem mu pozabila na listek napisati, da naj kupi kruh. No, ravno prihaja.
. Bom po kosilu dvojno. Pri nas se sonček nekaj sramežljivo kaže. Piha zaenkrat še ne. Zjutraj pa so celo posamezne snežinkice naletavale. Mi smo šli ven za dobro uro, sedaj pa Jaka že spančka, Nika pa čaka na kosilo, ki se kuha.
. Je kr dost hladno. Bomo mi kar noter ostal.