Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
nosim tako kot palčica... najraje je v položaju ko gleda čez ramo, nima rad pestvanja.. pravi korenjak.. vse ga zanima..
glede aptamila 1 smo imeli enka problem.. prvo sem uporabljala Novalac in ko zmanjkal sem kupila apatamil 1 (ker zvečer mu malce dodam) in naš ubogi

.
.
.
Naša pupa se redi ko zmešana, men pa ne gredo kile nikamor. Pripisujem omejenemu gibanju
pa je v tem času dve celi in to dvoplastno
Punce junijke, vam moram povedati, da je apolonica moja sošolka in najboljša kolegica s faksa in študenta. Ona je tista, za katero sem vam pravila, da je rodila na moj PDP!
Usoda je res ena čudna reč!
(ta prave - ne posteljne
nisem uspela sama spravit na svet in so mi morali malo pomagati
že prej shodili
- da se čim prej rešite težave in dobro opravita!
noče in noče poslovit od mene - vsaj za 1 mesec). 10 dni je bila normalna, sedaj je pa še samo krvav izcedek. Ali je normalno, da je prva mens. tako dolga
- tvoja je pa prava zaspanka - naša spi od 22.00 do 6.00 pa jo včasih hočem jit že gledat, če še diha
na tvojih izpitih.
.
glih sladko pančka.
in