Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Na kekse vabljena, ni problema!
mate! Ampak svoje vseeno ne zamenjam - ker je meni moja seveda najbolj fajn in ker bi vse ostale verjetn znorele s takim živcem, kot je moja, hehe.
. Samo ne pretiravat hkrati na vseh področjih - da bi se izčrpavala pri športu, nič spala, nič jedla in bolj malo pila - takrat je tudi meni začelo zmanjkovat, pa sem hitro zadevo uredila, ko sem šla za 2 uri počivat
, ker mi je lažje, da takrat on prevzame kopanje ko jo moram namiliti,... bla bla bla, ker sedaj prakticiramo miljenje v vodi in se sproti umivamo. Ker je bila drugače čisto histerična, ko sem jo milila zunaj (skoraj na hudo kožo).
, ampak samo takrat ko spet ona hoče, ker jih pri P ni hotla in je bil vik in krik. Bom naslednjič nesla sabo fotke, da ji dokažem... je rekla P; a vaša pa ni rada na trebuščku? Ja kako da ne, če pa spi že od 14 dni starosti samo na trebuščku. V izjemnih primerih na hrbtu (cca. max 30 minut) - v lupinici. Spet sem jo morala malo pohvaliti.
in včasih zvečer že res bilo glava od dretja...
- ravno pravšnji za reklamo delat, če bi bila na njihovem mestu bi vaju takoj v službo vzela
.
- po moje bi mi najraj roko odgriznla, ko ji hočem malo pomagat in rokice spredaj naštimat, da bi se malo na njih oprla
)
. Prosim magari P za pomoč, mogoče bo pa lahko kaj pomagala, saj veš kako je ustrežljiva.
. Zvečer bom tudi jaz pripopala kako slikco gor od naših dveh pikecov, ok
?