babajči
|
Helou! No, se še jaz malo oglasim... Nekaj strani nazaj sem prebrala, da bi rade uvajale Novalac nočno formulo...Naša Ema je bila po 4 dneh po tem Novalacu zaprta (kakec je bil ful trd) in se je ful matrala, da je kaj pokakala in jokala, revica. Potem pa mi je neka prodajalka v DM.ju v MB svetovala (iz lastnih izkušenj) naj ji raje dam Milumil, ker da naj bi fino urejal prebavo in tudi zelo dobro nasitil. In lej ga zlomka: Ema ima kakec enak, kot takrat, ko je bila dojena in spančka od 18.00 do 6.00. Probajte z Milumil 2. Tudi tiste, ki imate probleme s kakanjem in ne dojite, dajte malčkom Milumil...Res pomaga. Drugače pa smo tudi mi včeraj dobili pikico. Ema sploh ni vedea, da jo je dobila...samo danes je malo sitna, pa ful veliko je spala čez dan. Sedaj ima pri 4 mesecih 6,5kg (fino ne, glede na to, da se je rodila z 2,3 kg?) Velikosti in OG pa ne vemo, ker je niso merili, ker to kao ni sistematski pregled. Ful bi jih veliko stalo, če bi jo dali v tisto leseno zadevo in ji zmerili višino, pa meter v roke prijeli in zmerili obseg glavice. Je pa tako luštna, ko se igra in čeblja in vriska...pravo veselje...ampak, ko pa pride oči zraven je pa itak vsa blažena. Sem kar malo ljubosumna... ;-) Tako, grem obesit perilo, pa novo rundo prat. Jutri greva k mojim v MB, ker nam pridejo popravljat 14 dni star parket (!!!!) in sem rekla, da z Emo ne bova še enkrat spali v dnevni sobi zaradi smradu. Pa že komaj čakam...Tako pogrešam moje starše, pa prijatelje in MARIBOR. POzdravček
|