Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
kar naprej preverjamo.

za vašo Saro. Pri nas je Nika padla na glavo z višine cca 1 m. Takrat smo dobili navodila na urgenci, da je potrebno otroka, pri padcih na glavo ponoči zbujat na cca 2 uri. S tem preveriš, če je pri zavesti. Čeprav pri vas sklepam, da ste jo lovili in s tem ublažili udarec. Pri nas je pa s celega padla nazaj s tobogana.
in
.
), potem sem padla z garaže, ko sta me starša za 5sek spustila izpred oči, potem sem padla z drevesa, ker sem hotela med skokom z ene veje ujeti vejo pod sabo
(ja, saj vem preveč akcijskih filmov). No, pa Tim že tudi ima kar lepo zbirko raznoraznih padcev (s postelje, z mize), kot posledica skakanja, lazenja, plezanja...
za Saro. A seje verjetno potem ta ful sekiral a ne?
in pol so ugotovile, da gre za "brezzvezni" čvek ob večerih
?
pa zimski čas
- kdo vraga se je to zmislu, ta sigurno ni imel otrok, mislm šus u glavo. Pikica ima itak svoj ritem (nujno jo moram naučit na uro gledat
, da še ni čas za afne guncat, ampak ona mi vztrajno domine kaže
. Milijon enih študij je bilo narejenih, da je prestavitev ure čist mimo, ampak ne - cel svet še vedno prestavlja ure, da bi prihranli tisto milijoninko energije, to da jo za ostale neumnosti cele oceane stran zmečemo, pa nobenga ne zanima. Uf, sem se morala mal skašljat, ampak me res vsako jesen in pomlad ta neumnost čist iz tira vrže. Jest sploh nimam problemov glede spanja, ker komot tud sredi dneva v stoje začorim. Najboljš, da si eno
omislim in pozitivne misli v glavo pričaram
.