Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
čestitke in lepo nosečnost pa zdravga !jaz in moj srček pa sva včeraj ko je imek moj tast rojstni dan povedala da bosta dedi in babica in sta bla prav pošteno šokirana
špikanje v jajčnikih se je danes močno povečalo...a ima katera s tem izkušnje? včasih me tok špikne da kar skočim od bolečine....a so to normalni krči?
hehehe sej suhica že zdej nism tko da mam mal prednosti pred ostalimi ....je pa res da sem čist brez trebuha in predvidevam da kej dolgčasa ne bom mogla skrivat....jst sam upam da bo vse o.k.!! držim pesti zate in za vse ostale pa hvala za lepe želje!