Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jaz ponovno tečem drugi krog klomifena, srčno upam, da bo kaj ratalo ta mesec. Ne ljubi se mi več s tem ukvarjati. Opustila sem merjenje BT in ne opazujem si sluz, ker se mi zdi, da se potem sploh ne morem prav sprostiti, zato je bolje, da ne mislim toliko na to. Mogoče zvenim smešno, po eno strani si ful želim , po drugi strani pa imam dovolj tega čakanja iz meseca v mesec. Se bom raje sprostila in svoje misli preusmerila kam drugam. Mislite, da mi bo uspelo
aurora28 bravo za odločitev, zdaj pa je potrebno le še vztrajati! Upam, da ti bo uspelo! In bo potem čisto nepričakovano ne prišla . Tudi jaz sem se prejšnji mesec, ko je prišla tako odločila in moram reči, da mi je kar odleglo. Trajalo pa je dva dni , potem pa sem že začela kukati v hlačke in buljiti v wc papir, letela sem v lekarno po termometer in ovulacijske teste in zalaufala fertilityfriend stran. A samo zato, da bolje spoznam svoje telo, dober izgovor, ni kaj.
Dejmo punce....še sporočilo iz kluba navijačic Katera bo otvorila julijsko sezono? Dejmo, no, samo eno srečko nosečko rabimo, da se potem usuje julijski plaz, ok? :)
Samo da se vam na hitro javim, še ni od nikoder, morala bi priti včeraj ampak se bojujem sama s seboj, da ne naredim testa, ker dejansko že cel teden čutim "nekaj" tam spodaj... Tako da bom že malo potrpela da ne bo preveliko razočaranje...
Patricija, daj zjutraj takoj naredi test pa odpri julijsko sezono .
Držim pesti za . Jast imam in komaj čakam O dneve . Upam, da nama takoj rata in bom na morju brez . Da bo fajn na morju, pa še tamalček bo srečen, ker bo dobil bratca ali sestrico.
Živjo, punce! Še zmeri nič M...ok...če ne pride kako leto, kul, samo če pa pride čez en teden pa...hmmm...če pride, naj pride zdej!!! (poroka.press) :D
Če sva pa noseča, pol pa...ej...sej ne znam povedat...sam solze dobim v oči...(une, ta srečne).
pri meni še tudi nobenih znakov.... mislim pa da bom imela malo daljši cikel, ker sem glede na BT in sluz imela ovulacijo šele ene 4 dni nazaj. Smo pa pridno slonćkali tiste dni tako da mogoče pa le kaj rata a ne? se vam pridružim čez slaba 2 tedna. Upam da v pozitivnem smislu kje ste nosečke???? dejmo punce
Jaz pa upam da nama uspe ta mesec ker imama 22.7 obletnico in ne bi bilo lepšega kot da možu na obletnici poroke v Parizu na večerji dam najlepše darilo za prvo obletnico a ne???
daga, jooooj - držim ti pestke za takšno lepo darilo!!
mojcej naredi raje CB....pestke tudi zate
Jaz pa vam na žalost javljam, da se je moja tečka včeraj zvečer prikazala, ampak ostajam pri vas, le da se selim na konc seznama. In sicer naslednje ne pričakujem 30.07.
tako punce moje, veselo na "delo", za vse ostale pa da zagledate .