Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Tudi jaz se pridružujem in obema čestitam za 30. rojstni dan. Gresta pa po mojih in Fortun-inih stopinjah (tudi jaz sem stara 32 let). Lepo praznovanje in da čimprej zagledata/mo !
men se zdi dans kot da me je vlak povozu vse me boli kt taprvi dan ,ne u bistvu me še bolj,kaj je zdej to?...tko da ne vem kaj se dogaja vem pa da komej čakam drug tedn... lp,drage julijke
Lep pozdrav punce.. sem ze posteno tecna in jezna..ne vem kam naj se dam...sem pa prisla kar med vas...jaz svojo ne cakam ze 37.dan..ce ze mora priti naj pride cimpreje ...sem ze naredila pred 3 dnevi en test,ki pa je bil ze 3. v ciklu tako da novega ne mislim it delat...brez veze..zato me pa tolk raz ,ker vem da pride ampak je ni in ni in me spravlja v obup... sem se morala mal skasljati
Jasnaa vis pa sem le prisla..tokrat zares...zdle sem jo ( ) srecala na wc-ju...ja je bla vlka zamuda zato me lahk date kr na konc seznama..zadnji dan v juliju..ce ne ze kr na zacetek avgusta ,ko ma pa tako vlko zamudo zmeri pa lep pozdrav lejca
Kot prvo vsem najlepša hvala za čestitke za roj.dan, vam vsem pošiljam en veeeeeeeeeelik ...moram pa nekatere eno mičkeno popravt... , nimam jih še 30, 30-ega sem le praznovala, se pravi včeri, po novem pa se jim hitro bližam, dopolnila sem jih 26... Me ni bilo nekaj dni sploh na računalniku, sem mela en težek izpit na faksu pa sem se učila... moram prevert še če je kej novga (firbec babji ane )...
U GLAVNEM ...JULIJ je tukaj, nove novičke bodo kmalu začele 'deževat', jest upam za vse nas da bodo čimbolj , da nas gre čim manj v avgust...Držim pesti!!!! Jest bom pr ta prvih, pošiljsko rdeče nesnage moram dobiti že čez 3 dni, upam da je ne bo, čeprav nič ne kaže da bi se v meni kaj dogajalo...bomo videli...
Aja, pa še pošiljam vam ... za srečo.... Lep pozdravček in uživajte v teh poletnih dneh !!
Pa se je začel naš mesec. Še dva tedna čakanja pri meni. Ta bo dolga. Držim pesti za vse nas ki čakamo . Še dobr da je poletje, da se mamo kam dat in da je lažje čakat.
Punce pozdravljene! Žal moram "otvoriti" seznam z zelo slabo novico. Moja je prišla zelo prezgodaj! Do tega meseca sem imela zelo redne cikluse, tokrat pa ... Zelo sem žalostna in !, ker tokrat sem bila pa res prepričana, da je uspelo! In kaj dobim v zameno - prezgodnjo ! 15 krog.... Srčno upam, da sem prva in ZADNJA na seznamu z dopisom v novo boje! Veliko sreče vsem ostalim.lp.
tavi en velik !! Vem kako se počutiš... vse dol pade, pa nič ti ne gre od rok, pa tečna, razdražljiva... ah, upam, da meni ne bo treba iti spet čez to... ja, da ne pozabim: najlepša hvala vam za vse čestitke teejaa oprosti, ker sem te kar tako postarala za 4 leta res ni bilo namerno!
ja, nov teden je tu - zame zadnji delovni teden pred dopustom - pa tudi drugače bo deloven, ker ta teden moramo na polno ...
potem pa na dopust in upam, da se ne bo že tam prikazala. Upam, da se sploh ne bo!!!!!!!
Se priseljujem k julijkam, tokrat pa upam da bo slo skoz Vidim, da se druzba ni kej dosti spremenila Skratka punce, ta mesec pa moramo nasrati , da se ne bo hotela pojavit vsaj se 1 leto!
Kljub temu pa glavo gor in pogumno v naslednji krog!
Sama se tudi približujem mojemu datumu, ko je ne pričakujem. Hm. Nimam nobenih znakov , niti nimam znakov, da prihaja . Kaj pa vem, bomo videli, se bo prikazala v sredo al ne. Vsekakor vam javim punce, do takrat pa stiskat pestke
Zivjo, punce! Tavi ! Sicer pa je danes ne pričakujem (ali v naslednjih dneh)...ampak vseeno - počutim se že tako, kot da bo prišla...samo-prsi me pa čisto drugače bolijo (z zunanje strani)...(mogoče zato, ker sem v petek padla s kolesom in sem se kar ornk butnila...). Držim pesti za vse!!!!
Mene pa punce prosim spremenite. In sicer nekje na 28.7., ker je prišla s 14 dni zamude.
Sicer jaz grem v prvi krog in si niti ne upam sanjati, da bi že takoj zagledala , ampak vseeno punce držim pesti za vse in upam, da ta mesec podpremo rekord v . Vsaj 50%!
Po majhnem premoru po IMN se spet odpravljam svoji drugi na sproti. Sem malo premišljevala al bi se dala na seznam al ne, pa sem si rekla zakaj pa ne . Tako svoje France ne pričakujem 26.7., čez 3 dni gremo na dopust in mogoče bova pa tudi kej glede na to, da bo Iza spala v isti sobi kot midva...bova vidla, če bo izvedljivo