Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
ej večina naj se tu z enim samim namenom - imeti oporo, podporo in dobiti kakšno fajn informacijo, ki nam pomaga do cilja. In seveda, da dajemo vse to tudi nazaj. Dobrodošla.
Hojla, tud jaz sem med novinkami. Do sedaj sem ugotovila da je tole ena boljših zadevic. Take topline in pozitive še nisem srečala. Želim da nam vsem v najkrajšem času uspe zagledati , pa da bo kitajsko leto pujska kaj pomagalo da bomo kmalu srečke .
Pozdravček vsem. Že kakšno leto berem vaš forum in sem našla veliko dobrih nasvetov. Tudi jst sm srečka nosečka in sem se vendarle odločla, da se registriram in kaj napišem.
Tudi jaz sem med frišnimi, pa odkrivam, kako fajn je tuki gor. Veselim se, da karkoli bo, kakršnakoli že bo najina pot, imava še podporo tuki gor. To ogromno pomeni. Zato že vnaprje hvala, punce!
Dobrodošle vse tanove in tafrišne Želim vam, da ne boste dolgo ostale na tem forumu "Želimo si novega člana", ampak da se boste kmalu preselile med srečke nosečke !!! Tudi sama nisem dolgo prijavljena na forumu ( šele drugi krog), ampak sem tud čist notr padla - od RR sem postala čist zasvojena . Ko je pa tako fajn delit svoje misli in občutke s takimi, ki imamo iste interese .
Nič, punce, navijam za čimveč marčevskih dojenčkov!!