Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 21:20:52
pika74
jst sm učer, pa je kr mal :hudicek:izcedka, pa smo dal tole žal mal na stran. Zarad HSG mormo bit mal previdni. Baje morš bit 3 dni popolnoma brez krvavitve.
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 21:23:42
pika74
en nasvet za klomifenke, če dovolte:
Jejte ga tko, kot vam predpišejo. Pa če se vam slučajno potem pojavi fuuuuuuul dolga :hudicek:M (pr men je blo ene 11 dni!!!), niti slučajn ne vzet kšn Primolut-Nor, ker vam ne bo dobr. Preverjeno. Mene je skor pobral.
Drgač pa slišm kr velik primerov, k jim rata po klomifenu. Pa velik sreče pr tem.
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 21:24:24
Pia73
Ja, ja jaz tud začnem s Klomifemom. Čeprav me je strah, da ne bi potem kar trije ratal. Se moj kar odseli. Vete, da imam tega poln kufer, ej če vse skupaj seštejem že 2,5 leti,.............:(( Pa se mi zdi, da nam itak ne bo nič ratal,....
Dajmo se rajši pogovarjati o hrani,....:)-:)-:)-:)-:)-
Veste kaj je pri nas standardno sobotno kosilo??? :)-:)-
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 21:26:58
biba77
Jaz bi tudi raje pri hrani ostala... Kaj bos jutri kuhala Pia73? Jaz se nimam idej, samo bolj kot razmisljam o hrani, bolj sem lacna... Kaj pa moji idealni plani o malo bolj suhem :sloncek: ?? No, le napisite kako idejico za jutri! :miska:
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 21:32:37
anajmad
Tudi meni je ful dolgcajt, pa sem se kar pridružila,saj ne boste hude:(Moja tamala gleda smotanega sanjskega moškega(je pa takšen narcisoid), moj tastar gleda TV v drugi sobi, jaz pa se"jaham" tukaj.Vreme je škifo vzunaj,sploh ne vem, kaj bom delala čez vikend.Bomo že.....Lep večer vam želim vsem skupaj in čimveč:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 21:36:37
pika74
u Pia73,
sm vidla še en dobr nick na RR, pa upam, da mi lastnica ne bo zamerla - sam res je originaln - napolitanka... če se prou spomnem:)-:)-:)-:)- jst sm prou dolgočasna s tem Pika74 morš bit mal izvirn -a ne
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 21:37:47
biba77
Hmmmmm, mozu bos rekla?!? Zdaj pa ne vem, ce naj mojemu povem, da bi sla k tebi na klobase, ce moras moza poklicat, ko jih zmanjka. :zmeden: A je to malo :hudicek:? Damjana, ti si pa nova? Povej kaj, firbcna sem!!!
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?