Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
a je tok velik trebuh normalen? 14.6.2007 22:06:10
Mbee
no jst sm v 6.tednu in glede na to, da nikol nisem imela ne vem kakšnega bušija je tole šok...mislim a bom k tovornjak????a ima katera podobno izkušnjo?
aja slike so v albumu!
RE: a je tok velik trebuh normalen? 14.6.2007 22:38:21
Mbee
o hvala vsem za tolažbo....kar se prej tiče...ja trebuha res nisem imela ne vem kok ampak....no o bokih ne bomo govorili....mogoče je pa to prednost pri porodu
RE: a je tok velik trebuh normalen? 14.6.2007 22:50:58
arielca
Lepa nosečka si ! Samo še en nasvet: Prijateljica je imela skoraj celo nosečnost uhan v popku in se ji zdaj grdo pozna (kot ena brazgotina), ker se koža v nosečnosti zelo razteza. Zato premisli malo o tem.
Sicer pa se ne obremenjuj, ker bušiju nič ne manjka.
RE: a je tok velik trebuh normalen? 14.6.2007 23:37:59
Disney
Lep trebušček. Za uhanček bi ti pa tudi jaz svetovala,da ga daš raje ven.Jaz sem ga v 7-8 tednu dala ven in po letu in pol nazaj-ni bilo nobenega problema.
RE: a je tok velik trebuh normalen? 15.6.2007 6:58:40
Mbee
ne nobenega hormonskega zdravljenja nimam za sabo, prebavo mam čist o.k....no redno vsak dan...mogoče edin vetrovi delajo svoje. bom premislila glede uhančka, hvala vam za nasvete.
RE: a je tok velik trebuh normalen? 15.6.2007 7:52:50
Pat74
Veš kaj, trebušček je čist ok., očitno nosiš spredaj, ali pa si bolj suhe konstitucije in se ti za to bolj pozna, sama sem bolj bokasta in se mi zato do 6. meseca ni kaj dosti vidlo ... uživaj v bušiju ... ker to je šele začetek - mal heca - kot sem rekla super si!
RE: a je tok velik trebuh normalen? 15.6.2007 8:32:38
dolenjka
Tudi jaz sem bolj napihnjena, pa sem v bistvu 1 teden za tabo! Ma je lepo a ne? Sam jaz si tut nisem mislila da se tko hit kej vidi, ker moji sister se je v 3. mesecu vidl tko, k da bi se fajn najedla Moj je najbolj navdušen nad oprsjem, prav mi "mja joškulja"!
RE: a je tok velik trebuh normalen? 15.6.2007 14:17:20
birdy
Jaz bi bila takega trebuha tudi vesela nenoseča . Mislim, tistega tvojega v 6. tednu. Meni se zdi, da si bila samo prej zelo suha. Ja, glede uhančka... Nočem pamet solit, ampak za svojo lepoto, dej ven!!! Jaz sem ga dala ven šele v tam okoli 4. meseca in zdaj zgleda fuuuul grdo. Mi je moj reku, če imam dva popka . In res, ko gledam, grdo. Mi je ful žal, da nisem babice poslušala Sicer njej je vsak uhan razen v ušesu grd (pa še to samo eden v ušesu, imam pa 6 uhanov v ušesu)
RE: a je tok velik trebuh normalen? 15.6.2007 14:45:10
Mbee
jst nikoli nisem bila suha....velika sem 168cm in tehtam 70kg....sem pa dolgo trenirala rokomet in je trebuh ostal od tam, zdej je pa v enem mescu pa pol dosti večji....ali me pa sam psiha daje.