Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Lusa, čas je, da za vas posije sonce in vam žarek upanja razjasni oko in ogreje srce... Mislim na vas in vam želim vse dobro !
Podarjam ti vrtnice za srečo, Srčke za ljubezen in moč, angelčke za varuhe četrte nosečnosti. Čas mineva prehitro, a na žalost ga nemoremo zadržati z golimi rokami, mala Ajša in še manjši bratec pa čuvata tvojo družino od tam, kamor jih je nebo poklicalo in vedi, da vesta za tvoje zlomljeno srce in ga čuvata na vso moč, kolikor je premoreta.
Lusa želim ti, da bi januarja k sebi stisnila svojo pikico! _____________________________________________________ Danes mineva natanko eno leto od kar je tudi moja pikica odšla med !!!
Kako hitro čas beži. Tudi od našega sončka je že leto in pol odkar je odšla med angelčke.
Lusa iz vsega srca ti želim, čimlepšo nosečnost in da januarja stisneš k sebi zdravega dojenčka. Ajša in njen bratec bosta poskrbela za to, boš videla. Eno za tebe in vse tvoje bližnje.
Danes je en spet dan.Pred dvema letoma se je rodila Naša princeska.Namesto ,da bi se danes veselili ,praznovali in prerezali tortico ,smo jo žal šli obiskat na njen cvetoč grobek in ji prižgali svečke.
Ajša vse najboljše in lepo praznuj tam zgoraj z drugimi angelčki.Vedi ,mi te zelo pogrešamo in poskrbi ,da boš januarja dobila enga zdravega bratca/sestrico.
Lusa ko prebiram te tvoje vrstice namenjene Ajši . Res je žalostno. Nimam besed.
Z ti želiva lepo in mirno ter zdravega . Veš se večkrat spomnem nate in na Ajšo. Je bla zelo pogumna deklica. Lusa drži se in imej veliko volje in optimizma. Upam, da še veš katera sem.
< Sporočilo je popravil lunca2 -- 3.8.2007 12:01:07 >
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?