Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Najin angelček ima končno nov domek 22.6.2007 21:43:11
Anonimen
Prišel je eden izmed tistih trenutkov s katerim se moramo soočiti vsi tisti, ki smo ostali brez svojih najdražjih in tako smo se morali tudi mi s težkim srcem spopasti s to nalogo in najini Tia Lani urediti njen zadnji domek.... Najin mali je končno dobila svoj spomenik,......sedaj je moje srce bolj polno in upam, da je tudi ona tam gori zadovoljna z mamicino in atijevo izbiro,......
RE: Najin angelček ima končno nov domek 23.6.2007 6:23:42
anajmad
Naj počiva v miru vajin . Tudi mi zdej urejamo našemu Vidu zadnji domek. Samo midva sva hotela snežno bel kamen in končno,po skoraj treh letih smo ga dobili. Tako,da sem sedaj mirna,da bom mojmu sinčku končno uredila njegov zadnji domek. V mislih sem z vami in danes prižgem svečko za vašo Tio Lano.
RE: Najin angelček ima končno nov domek 23.6.2007 8:59:54
arielca
Naj vas čuva!
RE: Najin angelček ima končno nov domek 23.6.2007 22:08:46
Colt
Edina! To je dom zemeljskih ostankov vajinega angeljčka, takšnih ostankov, kakršni bomo mi vsi nekoč. Njen pravi dom pa je v vaših srcih, kjer materija in čas nimata več pomena. In ta pravi dom so bližina Najvišjega in v njegovi svetlobi sta tudi ti in ati. Vse je povezano. Vse je eno, na koncu!
Naj vaju spremlja blagoslov in tiho veselje ob ponovnem snidenju nekoč.
G
RE: Najin angelček ima končno nov domek 26.6.2007 14:24:03
silvya
Pozdravljena EDINA!
Tudi jaz imam svojega angelčka, Melito, 24.05.07. Tvoje fotografije sem zagledala, ravno na dan, ko bi bila stara en mesec in sem imela strašno krizo. S kakšnim ponosom si objavila te slike! Sama sem imela v mislih enak kamen za poslednji dom moje punčke. Tudi idejno mi je zelo, zelo všeč. Če ti ni odveč, bi mi hotela na ZS povedati, kje je bil nagrobnik izdelan.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?