Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
...ja, kokr je dobr, je tud full dela z njem....tko da bo danes na jedilniku motovilec s krompirčkom, poleg pa piščančji zrezki.
ko smo me? Mogoče je mal čudno vprašanje, sam sem velikokrat v dilemi ko grem npr. v trgovino pa ne vem a je vreča pretežka, da bi jo nosila, al sploh ni panike. Kakšno je vaše mnenje glede tega?
drugače nihče ne ve da imam fantka...samo ve
.Sicer se je ginekologinja mal matrala, da smo dobil lepe posnetke, ker je obrnjen proti križu, in tko ga zelo težko posname v obrazek. pa še takrat ko smo ga končno naštimal, se je zakrival z rokicami
.Pa tako živahn je bil kt en
. Drugače je pa vse ok, se lepo razvija
.
bova pa vse to po Novmu letu, ker prav da je prej prezgodi
. skoz je akcija. niti mi ni uspelko prebrat kaj ste napisale in bom kasneje, zvečer verjetno.
Sicer meni ni čisto logično, ampak tako je v naši preljubi državici. Vem le to, da si mraš zamenjati le en osebni dokument, ni potrebno menjati vsega. Upam, da sem ti kaj pomagala.
), da bova kupovala po novem letu. Sam zdaj sma že kupla vozek in posteljnino, ker sma dobila ful akcijo. Pa miklavž (moja mami) je včeri prinesel vrečo - medvedka za