Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in je tko fajn zvedet kaj iz 1. roke .
in jaz seveda čist happy.
za pregled!
VSE NAJBOLJŠE!!! Naj se ti želje izpolnjujejo čim pogosteje in v čim večjem številu! Pa veliko sreče danes na tako težko pričakovanem 3D UZ!
Najbrž se bo treba kar navaditi počasi. Tudi jaz imam jutri že spet pregled (groza je iti na tehtnico - imam ful občutek, da sem se v 3. tednih zredila za vsaj 3kg). Čeprav baje vidi se mi ne (razen v trebuh). Punce mene je že kar groza petka - namreč imamo inventuro in bom verjetno v službi kar do ene 21 zvečer in najbrž še v soboto. Pa tolk me je križ ta teden začel boleti. Ali mogoče še katero tiši pri levi trebušni preponi. Mene že kar ene 14 dni kar lepo tiši.
.
.
ma namreč danes rojstni dan in sem mu učeraj pekla dve sladici za v službo. Ne vem, zakaj si vedno ko sem
naložim tako nalogo. Smotka! No zdaj je to za mano, upam da se ne bojo vsi zastrupili in da je okusno.
). Sama osebno nisem za velika darila in zaradi tega takšna odločitev. TAko, da sem v ponedeljek že pekla prve kekse (grške zvezdice), včeraj sem pomagala mami peči navadne kekse. V petek gre pa moj
, današnji dan bo še toliko lepši glede na to da imaš 3D UZ. Želim ti enega zdravega in krasnega
in veliko lepih trenutkov. Javi se kaj in poročaj kako je bilo, da nas ne bo skrbelo (prej si se vsak dan pokorno javila, sedaj pa se mi zdi da že par dni ne! - upam, da je vse uredu in da te v službi sedaj ne matrajo preveč).
.
. tole je pa mal čudno vse skupi.