Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

imajo, druge ne....vem da se ji reče linea negra in se pojavlja zelo različno; nekaterim že zelo zgodaj....tole sem brala nekje:
, pravi cuker...jo je prav užitek pogledat....
.
čisto, tokrat se mi pa pomoje na koncu bo.
, pa bo. Ostalo se tako ali tako lahko vse pripravi. Oblačila si bom prinesla prej in jih posortirala, potem v začetku marca pa jih bom oprala. Ostale drobnarije, ki ap so še za kupit, bova pa šla mogoče jutri. Odvisno od tega kako bomo imeli ta predavanja v MŠ (ali enkrat na teden ali vsak dan). Ker če bomo imeli vsak dan, potem jutri
- okoli 7 ali 8 jih je bilo, se mi zdi, nosečk pa okoli 25. je pa tako, da ni nujno da hodiš vedno ob isti uri in te, ki so bile danes so nekatere rekle, da bodo kombinirale dop. in pop. in še dneve imaš različne na razpolago. predavanj je pa skupaj 10 + 2 dodatna.
, jaz sploh vedla nisem da jo imajo tuki v lj. na voljo in sicer zavarovalnica krije, se mi zdi da 10 obiskov - ampak to je tukaj v lj. sem pa zdele gledala urnik, pa so gor datumi za 9 predavanj. se je mogoče zmotila, ali pa so dodatna tri predavanja s pediatrom, anestezistom in zobozdravnikom samo za tiste, ki želijo - ker teh treh ni na urniku.
, tuki je bla stara tm okol 3m, pa še nismo nč fotke zamenl...sm bolj leva za take stavri
je bolj umirjena, najbolj jo čutim zvečer, ko se sama umirim, ali pa zjutraj, bolj malo pa čez dan. Čutim bolj kot neko pretegovanje, pa dosti se ji kolca. Od 29.tedna dalje je obrnjena na glavo in upam,da tako ostane.