|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
1.10.2007 10:54:51   
Nasy
Marita, jaz sem imela pregled 24. 8, zdej pa šele 17. 10. To se šele vlečeuser posted image No, naslednji je morfologija, upam, da takrat povejo kaj lepega

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
1.10.2007 11:11:13   
eva78
Jaz sem imela tudi zadnji UZ-NS 04.09., in imam morfologijo šele 29.10.2007. user posted image Si lahko sploh zamislite??? Res pa je,da sem prejšnji teden zaradi vnetja odšla h ginekologinji in mi je naredila en hiter UZ, ravno toliko, da sva slišali bitje srce in pa en hiter pogled na otročka. Tolk da sem ga malo videla. Sem pa povprašala za samoplačniški UZ, pa mi je ena druga ginekologinja odgovorila, da je to čisto normalno. Da od NS do morfologije ni nobenega UZ!!!! 

Tudi mene je strah, da bo vse OK z menoj in malo pikico. Do nuhalne sem non stop tuhtala o tem,zdaj pa se je začelo že o morfologiji.Sem se odločila,da ne bom več toliko brskala po internetu. Vekrat preberem kakšno žalostno zgodbo pri pušenjaku, pa še kje se kaj najde in potem samo razmišljam, a mi že otrdeva trebuh, a se že odpiram, a mi je odtekla plodovnica.... iščem milijonov slabih znakov!user posted image

Sicer pa fizično se počutim fajn ( moram potrkati ),samo različni strahovi me kar naprej napadajo.... A se vam to tudi dogaja?  A imate kakšne posebne težave v tem obdobju?

lp

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
1.10.2007 11:12:31   
san
ja to je pa res dologo, jst predvidevam, da ga bom imela tudi to nosečnost na vsake 4 tedne pregled, kot prejšnjič. zdej ga imam v petek, pred tem sem ga imela pa pred 4 tedni. sam jaz bi ful UZ, bo pa verjetno samo srčka poslušala. no, sej je tudi to ok, sam da bo utrip, ker meni je tudi panika po vsem tem kar berem. se mi zdi, da se v prvi nosečnosti sploh nič nisem obremenjevala in je bilo vse ok. drugič me je bilo že malo bolj strah, zdej me pa skoz neki gloda. sploh ne smem preveč premišljevat.

danes me spet nekaj glava boli, se čudno počutim, pa zdele sem jedla, pa sem še vedno lačnauser posted image . bom mogla še kaj v usta dat, če ne bom skoz na hrano mislila, pa nič naredila.
pridne bodite in lepo se imejte

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
1.10.2007 11:16:37   
san
,samo različni strahovi me kar naprej napadajo.... A se vam to tudi dogaja?  A imate kakšne posebne težave v tem obdobju?

jst strahov, razen, ko kaj takega preberem, nimam, imam pa nočne more in potem pol noči ne morem več spat in bedim in čakam na jutro

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
1.10.2007 11:38:50   
Nasy
O ja, mene tudi dajejo ti strahovi in raje ne berem veliko o neprijetnih stvareh v nosečnosti. Moj je pa sploh poosebljena panika, zato sem mu tudi že prepovedala branje na RR. Spravljal me je ob pamet s svojim paničarjenjem, kar pa vem, da ni dobro. Stres zelo slabo vpliva na user posted image . No, sedaj bom na morfologijo počakala brez vmesnih samoplačniških UZ. Upam, da bo vse ok, drugega mi ne preostane.
Kaj pa po morfologiji, je potem še kak UZ ali nič več? Ker potem se bom pa verjetno res poslužila kakega samoplačniškega, tole tkole ne bo šlouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
1.10.2007 11:42:45   
Dinki
Hojla souser posted image .
Me čez vikend nič ni bilo na forumu, pa je toliko stvari novih....kje naj začnem....
Milamay....sprejmi en veeelik user posted image . Tudi meni je hudo in ne zastopim kako lahko do tega pride še po 3. mesecih. Vedi, da smo vse marčevke s tabo. Kar pogumno naprej in ko izveš za novo user posted image , nam to vsekakor javi.
Ursi84...tudi jaz sem pogledala tvoj album. Ful mi je super ideja. Vse bi morale dajati svoje slikice gor. Imaš že prav zavidljiv trebušček, tudi jaz ga že komaj čakam user posted image . Ne vem pa če bi znala slikice dat v album user posted image . Mene tudi moj user posted image  redno dokumentira.
Nasy....ti in tvoje sarme. Kaj drugega kot to, da sem v petek poklicala mami in ji povedala za moje skomine. Naslednji dan me je poklicala in kaj sem jedla - SARMEuser posted image ...Mmmmmm...sem se spomnila tudi nate. Jih imam še za danes, ker mi jih je dala še za domov....vidiš kolk si nas okužila? user posted image
Čakajoča....kje pa si našla tako ugoden voziček? Midva sva tudi ravno v izbiri vozička, pa tako ugodnega še nisem našla....ali je v to ceno ušteto le sediššče ali tudi košarica in lupinica? Hvala za info.

lp vsem

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
1.10.2007 11:54:31   
Pingvinčica
Joj punce kolk ste napisale, še nisem uspela vsega prebrat. user posted image user posted image user posted image

Milamy žal mi je zate in tvojo pikico.user posted image user posted image user posted image

A-N-J-A hvala ti za lepe želje. Upam, da bo saj tako priden/pridna kot sestrica.user posted image user posted image user posted image

V četrtek imam pregled in verjetno bo šel moj zraven, da še on vidi kako raste naša pikica. Pa firbec ga matra kaj bomo tokrat imeli, če bo blažen med ženami.user posted image user posted image user posted image Se mi pa kar smilite tiste, ki imate preglede tako na redko, jaz sem jih že v prvi nosečnosti imela vsak mesec in mislim da bo tudi tokrat tako. Pa tudi UZ mi naredi na vsakem pregledu. Razen na koncu nosečnosti mi ga en teden ni.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
1.10.2007 12:48:53   
Nasy
Dinkiuser posted image user posted image user posted image moja mama je pa meni uresničila željo za jotouser posted image jo je skuhala en velik lonec tako, da sem se je doma napokala, potem sem si jo pa še s sabo prinesla v LJuser posted image mama se je sam smejala, je rekla samo, da apetit pa mamuser posted image no, sarme tud bojo enkrat v kratkemuser posted image no, ni kej rečt, zelja se bom v  user posted image najdlauser posted image in krompirjauser posted image saj nisem vedela, kaj naj jem, pa sem obojeuser posted image joto in krompir v pečici s koščkom slanine
user posted image
In zdejle sem spet zmazala velik krožnik jote. Pol, ko se mi mal poleže, grem nardit še radič. Na, spet sam od hrane pišemuser posted image
Punce, kaj ste kaj počele včeraj? Jaz sem doma šla na sprehod z mamo in sestrico, je bilo tako lepo vreme, da bi bilo škoda preležat. Pa še na pokopališče smo nesle rožice in svečko. Nas je videla soseda, je rekla, lej, tri sestre gredo, kaj vas je lepo videt. Naša mama je kr zrasla, pač tko bolj mladostno izgledauser posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
1.10.2007 13:12:05   
Vilma
Ursy imam nove podatke za seznam user posted image
Sem ravno s pregleda in zgleda da bo tud v drugo fant. user posted image  user posted image
Tako da med marčevkami zdaj fantje vodijo 6 : 3 al kako?
Drugače je vse ok, pridno rastemo, tudi meni ni več slabo, tako da je zdaj tisto lepše obdobje.
Jutri šibamo na dopust v Bohinjsko Bistrico, tako da se bremo v nedeljo.
Do takrat se lepo imejte in se beremo. user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
1.10.2007 13:27:46   
Nasy
Vilma, uživaj in se lepo spočij! Pa kaj zdej, sami fantje al kaj..no, ne bom nč rekla, mi še ne vemo, kaj smo pridelaliuser posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
1.10.2007 14:03:08   
Čakajoča
Milamay: tudi jaz sem z mislimi s teboj. En velik user posted image  za tebe. Drži se!

Dinki: Kar se vozika tiče. V akciji je od sobote v Baby centru. Tukaj je slika in opis:

user posted image

Otroški Vozièek Riva Air - Royal - BabyWelt (170240)

Cena:
312,93 € / 74.990,55 SIT

Klubska cena:
199,99 € / 47.925,60 SIT

user posted image

V košarico >

user posted image user posted image

prenosna košara,
aluminijasto ogrodje,
kolesa z zraènicami,
nastavljiva opora za noge in hrbet,
5-toèkovni varnostni pas,
stehica z okencem,
mreža proti komarjem.

Podroben opis izdelka

Udobno oblazinjen kombiniran otroški voziček s prenosno torbo. Okvir iz aluminija, nastavljiv ročaj, kolesa z zračnicami, nastavljiva opora za noge in hrbet, 5-točkovni varnostni pas z blazinicama, nastavljiva strehica z okencem ter zaščitna mreža proti komarjem. Voziček lahko uporabljate skupaj z avtosedežem Maxi Cosi skupine 0+, teža: 15 kg.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
1.10.2007 14:06:05   
Čakajoča
Tudi jaz imam preglede na 4 tedne. Vse govorite o morfologiji. Kaj to vam G pove, kdaj bo to delala?
Meni ni nič rekla in ko grem naslednjič na pregled bom noseča 20 tednov.
Kdaj se pa dela morfologija?
Vam G reče, kdaj lahko pride partner zraven, ali samo kar pride!?

Lep sonček želim

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
1.10.2007 14:15:38   
Naja31
Milamay, en velik user posted image zate! Full mi je hudo.

Cel vikend ne grem nič za računalnik in potem taka slaba novica.
Jaz sem danes ostala doma, ker mi je v službi crknil računalnik in ne mislim tam v luft gledat.

Počutim se ok, skoz bi neki jedla, pa mi je potem slabo, velikost trebuščka je precej odvisna od tega koliko pojem. Kakšen dan se mi zdi, da kar ven pade, potem pa je zjutraj spet čisto neopazen. Počutim se dobro.
Naslednji pregled imam čez 14 dni.

Čakajoča, morfologija se dela v 20. tednu. Moja G tega ne dela, tako da sem že v prvi nosečnosti šla samoplačniško. Naslednji pregled imam v 17. tednu, tako da pričakujem, da mi bo rekla, da se naročim za morfologijo. Upam, da bo vse ok.

Zdaj grem pa že po mojega sončka v vrtec. To je pa najlepši del dneva.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
1.10.2007 14:38:52   
Dinki
Čakajoča, hvala ti za info glede vozička, to moram pa tud jst it preverit user posted image , cenovno se vsekakor splača.
Spraševala si za morfologijo. Verjetno ti jo bo delal G na naslednjem pregledu, ker boš ravno v 20. tednu. Ti kar pripelji partnerja s sabo, ker vabijo sami glih ne, čeprav mene moja G zmeraj vpraša če je partner z mano, ker ga pokličejo notri potem naknadno. Če si to želita, kar izpeljita brez dogovarjanj z G, saj je to vajina pravica user posted image .
Joojj, od malice naprej sem tolk napihnjena, da komi čakam, da pridem domov in da si oblečem mojo trenerko....

vsem želim en lep sončen dan še naprejuser posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
1.10.2007 16:01:06   
Arabela
Evo pregled je mimo.... UZ nisem imela, smo pa poslušali srčka in vaginalni pregled.... 24. pa že morfologija... meni pa se zdi da gre ful hitro..
Pa na bolniško me je dala...

Pozdravčke vsem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
1.10.2007 16:05:01   
Arabela
Najbolj ugoden čas za morfologijo je med 21. in 24.tednom... ker je takrat dete prav tako veliko da se fajn vidi na UZ.... nato pa seveda raste in se ga ne vidi več v celoti... če razumeš kaj mislim... morfologija je UZ, ampak naj bi trajal malo dlje, ker se natančno pogleda celotno dete, organi in okončine...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
1.10.2007 16:07:18   
lucalu
POzdravljene user posted image !
Ja, nekateri G so full vredu pa delajo preglede na vsake 4 tedne, pa še na vsakem UZ. Nekateri se pa pač verjetno držijo tistega kar je nujno. Mene moja naroča približno na 6 - 7 tednov, pa še UZ-e bom verjetno imela samo tiste 3, ki ti pripadajo na nosečnost. Za znoret!!!
Bom pa vidla kdaj me bo po morfologiji spet naročila in če bo predaleč narazen, bom šla verjetno na kakega samoplačniškega...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
1.10.2007 16:16:37   
ursi84
MARČEVKE 2008  (pdp,ime, nosečnost...):

27.2: Nasy user posted image ; 30 let; Ljubljana
29.2:  mala zelena user posted image +user posted image
29.2: Ursi10 user posted image

1.3: TENDAI user posted image +user posted image
1.3: marita user posted image +user posted image ; 30 let; Mojstrana;
1.3: sonček* user posted image +user posted image
2.3: valči3 user posted image +user posted image ; 30 let; Ljubljana;
2.3. Azzurauser posted image +user posted image ; 32 let ; Postojna;
2.3: Ursi84 user posted image ; 23 let; Brežice; user posted image
3.3: anyas user posted image
4.3: čakajoča user posted image ; 26 let ;
4.3: ječi12 user posted image ; 21 let; Ljubljana;
4.3: Arabela user posted image +user posted image ; 30lrt; Maribor ;
7.3: lucalu user posted image ; 31 let; Celje ;
8.3: krfjolca user posted image +user posted image  
8.3: mkonec user posted image ; 34 let; Koroška; 
8.3: sonca user posted image +user posted image ; 26 let; Maribor
9.3: WahooRR user posted image user posted image +user posted image ; Ljubljana;
10.3: rebeca user posted image
10.3: soncek1997 user posted image +user posted image
11.3: *BellaLuna* user posted image ;
11.3: *medica* user posted image ; Jesenice
11.3: Pingvinčica user posted image +user posted image ; 25 let; Celje
11.3: eva78 user posted image ; 29 let; Celje

14.3: Svet user posted image +user posted image ; 30 let; ljubljana ; user posted image
14.3: Dadica user posted image +user posted image
15.3: PATRICIJA_22 user posted image ; user posted image
15.3: štručka user posted image +user posted image
15.3: majchika user posted image : 30 let; Celje;
16.3: meryy user posted image
17.3: regrat user posted image ; Postojna;
17.3: DIANA5 user posted image user posted image +user posted image ; 36 let; user posted image
18.3: ive user posted image
19.3: miska_32 user posted image +user posted image user posted image ;
20.3: Špela100 user posted image user posted image
20.3: max81 user posted image ; 26 let; Jesenice;
20.3: maja24-2 user posted image +user posted image ; 27 let; Ljubljana ;
20.3: jagoga user posted image +user posted image ; 30 let; primorska ; user posted image
21.3: nika29 user posted image +user posted image
21.3: lina10 user posted image ; 30 let; Ljubljana ;
21.3: hypo77user posted image
22.3: Balerina user posted image +user posted image
23.3: san user posted image user posted image +user posted image ; 29 let; Ljubljana; user posted image
23.3: T`rdeča user posted image
25.3: Lona76 user posted image +user posted image ; 31 let; Ljubljana, user posted image
26.3: Stigmata user posted image
27.3: Zofy user posted image ; 29 let; Ljubljana ; user posted image
27.3: Naša črtiva koraka user posted image
28.3: Dinki user posted image : 26 let; okoliva Ljubljane; user posted image
29.3: Vilma user posted image +user posted image ; 35 let ; user posted image
29.3: Katy13 user posted image ; 26 let; Koroška
29.3: Naja31 user posted image +user posted image ; 31 let; Ljubljana
30.3: hope77 user posted image ; 30 let ;

54 nosečk user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image za vse marčevke, ki so nas zapustile user posted image user posted image

Tako punce moje, sem seznam dopolnila, KONČNO!!!user posted image user posted image
Imam pa predlog, da ga še bolj dopolnimo, saj je zelo pomalkjiv (PDP, nick, št. nosečnosti, leta, kraj, spol).

Spol:
* user posted image : 6
* user posted image : 5
Zaenkrat so v vodstvu FANTKI!! user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
1.10.2007 16:18:05   
ursi84
Na hitro sem prebrala, kaj je novega; popravila seznam, zdaj pa šibam na sončka, dokler ga še je.
Se pišemo zvečer!
Čao

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
1.10.2007 18:06:18   
Nasy
A morfologijo ti dela čez trebuh? Meni je NS delala vaginalno. V bistvu sploh ne vem, razen in filmov in slik, kako to izgleda..namaže te po trebuhu in ti gre z aparatom čez počasi?
Sonček se počasi poslavlja..

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
1.10.2007 18:11:57   
Anonimen
ja namaže te po trebuhu pol pa vsak organ posebej pogleda če dela, najprej glavico pa potem naprej pa na srček pa na notranje organe, žile in tako naprej

pa ne tok o hrani govorit ratam tok lačna ko vas berem, moj pa pride šele čez eno uro s pico user posted image , mnjami

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1196
1.10.2007 18:15:25   
Nasy
zdej pa jst nisem res nč o hrani reklauser posted image vsaj enkratuser posted image lahko pa začnem spet o sarmah user posted image user posted image
O picaaaaa..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
1.10.2007 18:30:53   
lucalu
NS ti je pa verjetno delala vaginalno, ker se drugače ni vidla tvoja pikica. A je probala kej čez trebuh? Men je namreč rekla, da boma najprej probale čez trebuh, pol pa vaginalno, če se ne bo vidlo... Ampak se je pol vse lepo vidlo čez trebuh.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
1.10.2007 19:34:54   
ursi84
Men je delala NS čez trebuh, samo prvi UZ mi je delal moj G vaginalno. Vse ostale UZ sem imela čez tebuh.
Jst mam preglede na 4 tedne (zanosila sem s pomočjo IVF-ja) in me tako pogosto naroča. Mi pa venomer naredi UZ user posted image . Naslednji pregled imam 23.10.07, ko bom 21t2d - mislim, da bo morfologija.

Sem šla sedaj gledat voziček Baby Welt v Baby Center. Moti me to, ker ima fiksna kolesa. To mi ni po godu. Drugače pa je voziček full lušten in pocen.
Trebuh mi zelo rasteuser posted image . V enem tednu mi je zrasel za 4 cm. Obseg trebuha imam 108 cm. Kile +4,5user posted image od zanositve. Mali škrat zelo fino brca vsak dan, tudi med dnevnom, ne samo zvečer.user posted image user posted image
Ko se glih od hrane menite, jst grem zdej skuhat segedin za jutri za kosilo. Njami...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
1.10.2007 21:46:59   
Nasy
Ne, čez trebuh sploh ni probala. No, glavno, da je bilo videt.

Segedinuser posted image midva sva ga jedla prejšnji teden, njami. Ampak ne bomo več o hraniuser posted image Trebuha nisem še merila, me je kr strah, ziher vas prekašamuser posted image user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Vrtec Radlje ob Dravi

Mamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?

Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (48%)

Sem zadovoljna. (28%)

Je kar v redu, vend (24%)

Število vseh glasov: 29

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!