|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
5.10.2007 16:48:03   
Nasy
Pozdravljene pupe! Danes je pa en tak lep dan, jst pa bolj na dirkahuser posted image se prav fino počutimuser posted image Trebuh mi kr že mal nagajauser posted image moj me pa zeza, je gledal ene igračke dan v trgovini, pa zagleda enga lušnega
user posted image in mi reče : >Draga, lej, to ti bom pa jst kupu< user posted image Pol sem rekla, naj mi kupi raj kilo mandarinuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
6.10.2007 8:08:51   
Nasy
Dobro jutro, dober dan moje user posted image ! Ma kakšno vreme je danes, ufa..a bo res dopoldan ponehalo? Lahko bi spala še, sama sem, nimam nič takega za počet, pa ne morem. Sem namerevala peš v trgovino po mandarince, pa ne vem..če bo tako, bom mokra k miš, k pada in piha zraven.
Drugače je počutje OK, le včeraj sem dobila občutek, da se moj nos vrača na pota komisarja Reksauser posted image Upam, da se ne ponovi vse iz prvega tromesečja?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
6.10.2007 8:20:19   
san
dobro jutro, tole vreme danes zgleda prav obupno, baje da bo do popoldneva bolje. močno upam!!! spala sm pa tko slabo, no sej se že cel teden sam premetavam bolj ponoči in ne spim. pa neki mi grlo nagaja, moram hitro enga čajčka spit.

IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Drugače je počutje OK, le včeraj sem dobila občutek, da se moj nos vrača na pota komisarja Reksauser posted image Upam, da se ne ponovi vse iz prvega tromesečja?

kaj pa to pomeni, upam, da ne kaj hudega

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
6.10.2007 8:24:58   
Nasy
Ne vem kaj pomeni, kar se mene tiče pomeni, da bom spet nos obračala na vse strani pa se mazala z mentolovim mazilomuser posted image Upam, da ne bo tolk hudo no, k pol mi bo gvišno začelo spet bit slabo od tega. Ima še katera take >motnje<user posted image ?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
6.10.2007 8:30:48   
hope77
dobro jutro punce. kako ste kaj?

joj, koliko ste spet napisale, komaj sem vse prebrala. Sedaj hodim zraven službe še skoraj vsako popoldan na predavanja. Tako da sem zvečer tako utrujena da se še komaj domov pripeljem. Spim pa kot top. Sploh ne vem kaj se okoli mene dogaja.

Urši zelo lepi bušček imašuser posted image
Ste zadnjič govorile o hrani. Ja pa smo spet tam user posted image . Meni nenormalono pašejo jabolka. Jih v vseh 30 letih nisem pojedla toliko kot zadnja 2 meseca. Še včeraj ko sem kuhala kompot so se mi kar sline cedile user posted image . Se mije pa po dolgem času zluštala čokolada in sem jo pojedla 1 vrstico. Pred nosečnostjo po 5 minutah ne bi ostala niti ena vrsticauser posted image . Drugače nekih posebnih luštov nimam. Sem pa skoraj non stop lačna. Moti me edino, da vedno pojem preveč in me potem vse tišči. Sem prav jezna sama na sebe. Zredila sem se pa za 3 kg tako da imam še vedno 1 kg v dobrem user posted image .

V torek imam naslednji pregled in ga komaj čakam.

Uživajte čez vikend. Upam da bo kaj sončeka.user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
6.10.2007 8:38:02   
san
joj nasy, jst na srečo nimam težav z nosom, še ne še. v drugi nosečnosti je nonstop lilo iz mene in veš kaj sem počela, čebulo sem sekljala na veliko, da je teklo z mene iz nosu, oči povsod - se ve da je pol nismo pojedli user posted image . ampak je blo potem bolje za nekaj časa, ker se je nosna sluznica ščistila.

hope ti si pa polno aktivna, pridna - jst bi pomoje popoldne kr spala na predavanjih.

(odgovor članu hope77)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
6.10.2007 9:27:30   
lucalu
Dobro jutro punce!
Vreme je res porazno... pravo za počivat in nič drugega!  No ja, si bom vsaj odpočila, ker danes prvo noč v celi nosečnosti nisem skoraj nič spala. Dva komarja sta me preganjala in jih nikakor nisem mogla dobit... user posted image
Drugače je vse pod kontrolo, mislim da sem včeraj začutila prve brcike... no, ja UPAM! user posted image
Pridne bodite in uživajte čez deževen user posted image  vikend!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
6.10.2007 9:36:14   
san
mislim da sem včeraj začutila prve brcike... no, ja UPAM!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
6.10.2007 9:55:24   
Nasy
Ja, tole s čokolado je zanimivo, mene zdej sploh ne gane, kako rebro pojem, pa je nisem že zelo dolgo časa. Ponavadi je čokolada pri naju hitro zmanjkala po tistem, ko je bila načeta. Zdaj pa vidim,. da se ena načeta pomika že lep čas v omariuser posted image Viki krema na kruhu mi pa dišiuser posted image
Jabolk jaz tudi nisem še toliko pojedla, kakor v tem času. No, zdej mandarine šibamuser posted image pa me kr skeli že po zobah, si bom mogla večkrat na dan s senzodinom zobe umivat, da bom lahko jedla kislouser posted image
Joj, kakšno vreme, direkt za v posteljo. Pa še sama sem..uf..čakam, če pride kolegica k meni na kavo, potem jo morda še prepričam, da šibneva na primorsko. No, saj prepričana je verjetno že, sam da malo k sebi prideuser posted image Zraven še mojmu kosilo kuham za jutri, da bo imel nekaj toplega, pa še nedelja je. Ga ne morem pustit na suhemuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
6.10.2007 11:01:33   
eva78
Dobro jutro marčevke!!! Ta dopoldan je pa zoprn... Jaz bi mogla malo pospravit, pa se mi nič ne da....user posted image   Moj se že pritožuje,da nima kaj več oblečt, da  ni nič zlikano... jaz ga ga samo poslušam. Upam,da danes naredim kaj tudi v tej smeri.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
6.10.2007 11:31:00   
Nasy
Ah, ne sekiraj se..kaj pa, če on za likalnik mal poprime, lahko rečeš, da se mal slabo počutiš..moj si svoje službene srajce (ampak strogo samo srajceuser posted image ) lika sam, vsaj to. Pridenuser posted image Tko da je kup malo manjši, zdej ga pa v bistvu sploh niuser posted image user posted image Lahko čakam, da se nabereuser posted image  

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
6.10.2007 11:55:33   
eva78
NAsy, si ga dobro naučila.user posted image   Meni je na začetku spodletelo. Sem mu skoz stregla, pa že od doma je bil navajem tak, zdaj pa je tečen za znoret.user posted image

Prej se v 6 letih nisva skregala tolko, kot se zdaj v teh 4 mesecih. Pravi,da sem jaz nemogoča, jaz pa pravim,da je ljubosumen, ker se moj svet ne vrti več tolko okoli njega, ampak bolj okoli mene in male pikice. user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
6.10.2007 13:19:45   
Čakajoča
Pozdravljene souser posted image !

Vidim, da ste se veliko razpisale o hrani in o kilogramih!
Omenjale ste obseg trebuha čez popek in joj, potem sem šla tudi jazpo meter!
Groza 110 cm že sedaj! Si predstavljate kakšna bom marca!!!!????
Zredila sem se samo za 1,5 kg. Trebuh pa imam kot, da bi bila v 6. mesecu.
Nosim samo nosečniške stvari. Hlače, obvezno!!!!
Me pa zanima, kako je kaj s temi brcikami! Kdaj jih lahko pričakujem? Ali so to brcike, ali občutiš kaj drugega?
Sem v 18 tednu in sem 1. noseča. Kako imate kaj s tem izkušnje?

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
6.10.2007 14:18:05   
lucalu
Nisem najbolj strokovnjak za brcike glede na to, da sem tudi jaz 1. user posted image . Meni je G rekla, da naj jih pričakujem od 20. tedna naprej. Zdaj sem v 19. in včeraj sem prvič začutila rahle brcike... čeprav sem metuljčke čutila že parkrat prej. Včeraj zjutraj pa sem dejansko čutila rahlo brciko naravnost v sredino trebuha. Potem jih je sledilo še nekaj, še bolj rahlih... Zvečer, ko sem se pa popolnoma umirila, pa še par... Tako, to je izčrpen opis mojih izkušenj! user posted image  

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
6.10.2007 14:23:48   
jagoga
Oj,
po starih vržah - če ti na kislo vleče bo fant. Jaz sem tudi v 1. nosečnosti samo mandarine, pomaranče in jabolka jedla, pa je na svet prišel fant. Tokrat pa mi tudi jabolka pašejo in danes sem joto skuhala za kosilo in verjetno bo res še en fant. HA,HA,HA
Jaz sem v sredini 17. tedna pa še vedno ne čutim brcanja, pa me že rahlo skrbi (panika brez veze). Panika pa samo zato, ker sem prvič to čutila pri 18 tednih in pravijo da se v drugo že prej čuti.
Trebuh, pa že ne morem več skrit, tudi v kakšni ohapni majci ga je že videt, tako da že vsi tisti, ki do zdaj niso vedeli, že opazijo.
Pozdrav od dežja iz Primorske.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
6.10.2007 16:11:46   
eva78
Čakajoča, to je pa lep obseg, kar 20 cm več kot pri meni. Se mi že pozna,ampak kdor ne ve za mojo user posted image , mislim ,da še ne opazi. Sem se pa zredila iz 59 kg na 64. Tako da kile mi pa pridno rastejo napram trebušku...user posted image   Za brcike je pa tak.. jaz sem ta teden (17.t) prvič začutila neke metuljčke oz.gibe, pa še to včeraj bolj,danes 1x. Sem tudi prvič noseča.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
6.10.2007 16:51:04   
Nasy
Oh, sej tud mojmu prej doma ni blo nč trebauser posted image ko je enkrat ponosno omenil doma, da si zna zdej sam zlikat srajco, je tašča rekla :Ja kaj res, pridi domov , ti bom jaz zlikala, doma ti tega ni blo treba delat user posted image user posted image Jaz sem mu 2x pokazala, ne zato, da meni ni treba, nikoli ne veš, kdaj bo rabil..če mene ni ali kaj takega..in zdej kr reče, si morm zlikat srajce, mi je zmanjkalouser posted image no, sej mu jaz še tudi kakšno speglam, če nimam glih drugih cunj veliko. Ma da bom pa jaz cel večer za likalno mizo, on pa noge v luft,jst pa še njegove srajce likala..pa ja deuser posted image .
Jaz se raje ne merim okol trebuha, bo kakšna v nezavest padlauser posted image . Čutim pa jst še nč, vsaj vem ne..ma itak, jst bom vedla šele, ko bojo konkretne brce. A pol, da bo mulc, pravteuser posted image ja no, če drži tole s kislim, sigurno, po tolkih mandarinah mu že res more kej zrastet tam spodajuser posted image
Zdej sem pa mal jezna. Sem prejšnji mesec pazila, da res pere stroj ponoči, likam po deseti, peči nisem nucala, vse..pa je elektrike tolk k prejšnji mesecuser posted image Jah, sosedje so začeli kurit, pa nabija pumpa od peči, ki teče na najin števec. Ah..user posted image morda pa ne bo več dolgo tako..

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
7.10.2007 8:37:13   
max81
dobro jutro souser posted image , jest ravno pijem kavico, mala se igra, moj pa še spi, ker je bil zvečer na pijači s kolegi, pa sploh ne vem, kdaj je prišel dam

danes, upam, da bo kej boljše vreme kot je bilo prejšne dni, da gremo mal na sprehod, kuhali danes ne bomo nič, ker nam je še od včeraj ostala jotauser posted image user posted image ...jaaaa tudi meni paššeee kislloo

jutri imam kontrolo pri G, držite pesti, da bo vse ok z malo pikico, no sej bo že kr velika pikicauser posted image

no pa lp

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
7.10.2007 9:24:56   
Pingvinčica
Jaz sem pa kapuccino že spila. Moja dva sta šla v gozd kostanje nabirat. Jaz grem pa en peciv spečit, pa kosilo naredit. Smo pa mi tudi včeraj in pred včerajšnjim joto jedli. Zdej mi pa kakšen segedinar diši. Bogi moji, bojo mogli se na kislo navadit.user posted image user posted image user posted image .
Veš da držimo pesti da bo z  malim/malo vse ok. Mora biti. Koliko si pa noseča zdaj. Jaz sem mela pregled v četrtek in je bil ati čist blažen, ob pogeldu na malo/malega. Še ne vemo kaj bo, se je uspešno skrival/a.
Zdaj morem it pa še kej naredit. Mamo popoldne kostanjev piknik. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
7.10.2007 10:18:31   
ursi84
MARČEVKE 2008  (pdp,ime, nosečnost...):

27.2: Nasy user posted image ; 30 let; Ljubljana
29.2:  mala zelena user posted image +user posted image
29.2: Ursi10 user posted image

1.3: TENDAI user posted image +user posted image
1.3: marita user posted image +user posted image ; 30 let; Mojstrana;
1.3: sonček* user posted image +user posted image
2.3: valči3 user posted image +user posted image ; 30 let; Ljubljana;
2.3. Azzurauser posted image +user posted image ; 32 let ; Postojna;
2.3: Ursi84 user posted image ; 23 let; Brežice; user posted image
3.3: anyas user posted image
4.3: čakajoča user posted image ; 26 let ;
4.3: ječi12 user posted image ; 21 let; Ljubljana;
4.3: Arabela user posted image +user posted image ; 30lrt; Maribor ;
7.3: lucalu user posted image ; 31 let; Celje ;
8.3: krfjolca user posted image +user posted image  
8.3: mkonec user posted image ; 34 let; Koroška; 
8.3: sonca user posted image +user posted image ; 26 let; Maribor
9.3: WahooRR user posted image user posted image +user posted image ; Ljubljana;
10.3: rebeca user posted image
10.3: soncek1997 user posted image +user posted image
11.3: *BellaLuna* user posted image ;
11.3: *medica* user posted image ; Jesenice
11.3: Pingvinčica user posted image +user posted image ; 25 let; Celje
11.3: eva78 user posted image ; 29 let; Celje

14.3: Svet user posted image +user posted image ; 30 let; ljubljana ; user posted image
14.3: Dadica user posted image +user posted image
15.3: PATRICIJA_22 user posted image ; user posted image
15.3: štručka user posted image +user posted image
15.3: majchika user posted image : 30 let; Celje;
16.3: meryy user posted image
17.3: regrat user posted image ; Postojna;
17.3: DIANA5 user posted image user posted image +user posted image ; 36 let; user posted image
18.3: ive user posted image
19.3: miska_32 user posted image +user posted image user posted image ;
20.3: Špela100 user posted image user posted image
20.3: max81 user posted image ; 26 let; Jesenice;
20.3: maja24-2 user posted image +user posted image ; 27 let; Ljubljana ;
20.3: jagoga user posted image +user posted image ; 30 let; primorska ; user posted image
21.3: nika29 user posted image +user posted image
21.3: lina10 user posted image ; 30 let; Ljubljana ;
21.3: hypo77user posted image
22.3: Balerina user posted image +user posted image
23.3: san user posted image user posted image +user posted image ; 29 let; Ljubljana; user posted image
23.3: T`rdeča user posted image
25.3: Lona76 user posted image +user posted image ; 31 let; Ljubljana, user posted image
26.3: Stigmata user posted image
27.3: Zofy user posted image ; 29 let; Ljubljana ; user posted image
27.3: Naša črtiva koraka user posted image
28.3: Dinki user posted image : 26 let; okoliva Ljubljane; user posted image
29.3: Vilma user posted image +user posted image ; 35 let ; user posted image
29.3: Katy13 user posted image ; 26 let; Koroška
29.3: Naja31 user posted image +user posted image ; 31 let; Ljubljana
30.3: hope77 user posted image ; 30 let ;

54 nosečk user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image za vse marčevke, ki so nas zapustile user posted image user posted image

Imam pa predlog, da ga še bolj dopolnimo, saj je zelo pomalkjiv (PDP, nick, št. nosečnosti, leta, kraj, spol).

Spol:
* user posted image : 6
* user posted image : 5
Zaenkrat so v vodstvu FANTKI!! user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
7.10.2007 13:25:06   
PATRICIJA_22
Čao bejbe...
Kaj počnete na ta turoben dan?
Sem malo brala in opazila da ste si merile trebuščke in ne bodi ga len, skočim še jaz po meter in obseg (pri popku, kjer sem najširša he he he ) 86 CM!!!

Nekatere ste pa že čez 100...pišuka zaostajam user posted image user posted image user posted image
Drugače se počutim uredu, se mi zdi da me je začel dajati sindrom gnezdenja al kako že pravijo...

Drugače pa ne vem čisto točno kaj bi počela danes ko mi prav nič ne paše it ven, k piha ko hudič pri nas...

Lepo nedeljo vam želim...
Op.p. odštevam dneve do morfologije, ki jo imam čez 14 dni (takrat še ne bo polno dopolnjenih 20 tednov in upam da to ni kaj narobe) user posted image user posted image

Pozdravček,
Pati

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
7.10.2007 13:54:01   
lucalu
Pozdrav vsem nocečkam!
Pri nas na Štajerskem imamo pa topel sonček! user posted image
patricija_22 tudi juaz imam morfologijo čez 14 dni, kar pomeni, da bom takrat noseča 19 tednov in 5 dni... mislim, da se pač dela nekje od 20. tedna naprej.

(odgovor članu PATRICIJA_22)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
7.10.2007 14:09:02   
max81
Pingvinčica danes sem 16t, moram priznat, da že kšn teden na vsake toliko začutim, da mi v trebuščku nekaj plapola...v prvo sem pa začutila tam okol 16t

zdejle bomo šli pa mal ven na sončka, čeprav se mi popolnoma nič ne da, najraj bi šla kr na kavč se uležt in zaspat

naša mala čveka kt navita, tastar pa leži...ja to je pa tko, k prideš dam sred noči...to je pa zdej kazn, da je čist hinuser posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
7.10.2007 14:37:53   
Pingvinčica
Sej meni se tudi zdi že kar ene 2-3 tedne da čutim neki v trebuhu. Pa mi je G rekla, da je verjetno še prekmalu. user posted image Nič grem do konca stvari pripravit, ker pridejo čez kako urco obiski. 

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
7.10.2007 15:20:52   
hope77
Patricija če si nimaš kaj za začet pridi k meni imam polno za likat user posted image . Meni pa ravno ni, ker je zunaj tako lep dan.

Sem si pa tudi jaz danes zmerila obseb trebuha in ga imam 77 cm. Ne vem pa koio sem ga imela prej. Sem pa danes noceča točno 16 tednov (po ultrazvoku). Vidim da ste ostale vse več. Bmo videli kakšna bom jaz čez 2 - 3 tedne.

lep nedeljski popoldanuser posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ali spolni odnos res lahko pomaga sprožiti...
Mnogi verjamejo, da lahko spolni odnos v zadnjih dneh nosečnosti spodbudi začetek poroda. Ali to tudi v resnici drži?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Napoved spola?
qloq

Ali vrjamete v kitajski kolendar za napoved spola ali bo vaš otrok fantek ali punčka ta starodavni kitajski kolendar naj bi napovedal spol vašega otroka glede na starost mesec spočetja?

Da (45%)

Ne (44%)

Nevem (11%)

Število vseh glasov: 100

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!