|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
24.10.2007 12:52:46   
lucalu
Naja31 sej mi bomo tud verjetn imeli fantka tak, da sem razmišljala o tej barvi:
user posted image user posted image  ali pa tale košara user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
24.10.2007 12:53:32   
lucalu
Drugač maš pa še full barv, če ti te niso všeč user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
24.10.2007 13:18:22   
meridaub
super modeli, samo poleg košare rabiš še avtosedež, ne?Je kakšna košara takšna, da je hkrati še avtosedež?Je to lupinica?Kakšna je razlika med avtosedeži in lupinicami?

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
24.10.2007 13:24:56   
meridaub
Meni so tile všeč

http://soncek.si/si/peg-perego-p3-tri-fix-modularni-sistem-wave-kolekcija-2007-i9021.shtml

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
24.10.2007 13:37:41   
Dinki
Men je pa ta najbolj všeč....no, vsaj model, to je Jane slalom pro...barve pa niso moje, bodo pa odvisne od tega kaj bomo imeli user posted image  

user posted image

Sej je prav, da je tako, da je vsaki nekaj všeč, kako bi pa bilo, da bi vse z istimi vozički naokol hodile user posted image
Hvala vsem za nasvete glede številk pajackov, jih bom vsekakor upoštevala in spustila št. 56 pri nakupih....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
24.10.2007 13:40:41   
lucalu
meridaub to je lupinica in avtosedež Maxicosi, sem jo že prej v pinki barvi nalepla, pa verjetno nisi vidla:
user posted image

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
24.10.2007 13:43:59   
meridaub
Videla sem jo, samo nisem prebrala, da je to lupinica, zdej mi je jasno, da košara ni isto kot lupinica user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
24.10.2007 13:48:21   
Dinki
Tako ja, Meridaub....
košara je tisto k je sam za ležat,
lupinica pa je polsedeča in je obenem tudi avtosedež.
Nekateri proizvajalci imajo tudi lupinico in košaro v enem, torej gre naslon rahlo gor in dol, vendar sem brala, da to ni enako varno kot v posebnih kosih.
No, potem je pa še sedež, ki se ga uporablja šele pol po pol leta starosti.

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
24.10.2007 13:49:16   
lucalu
Drugače je pa men tud ta Jane slalom pro všeč... pa mogoče še keri drugi... No ja, sej mamo še čas! user posted image  Jaz bi rada bla prej prepričana da imamo fantka, da bi kupla pravo barvo!

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
24.10.2007 13:55:33   
Dinki
Je lep Lucalu, a ne? user posted image  tudi meni je, čeprav sem bila najprej odločena za Quinija.
Bom pa tudi jaz še počakala do potrditve na morfologiji ravno zaradi barve....edin juser posted image bo če mi tokrat napovedo neki druzga....pol bo treba neki nevtralnega kupit user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
24.10.2007 14:04:12   
lucalu
Ja ne, sam men je na morfologiji rekla , da je SKOR 100%, da je fantek... hmmm... skor?!? Kaj pe, če ni? Pa itak sem čula, da se kr v dostih primerih zmotijo! Jaz grem še na 3D ultrazvok pa bomo vidli, kaj mi bo tam rekla. Ampak je rekla G, da je najboljše it šele po 26. tednu... Tak, da bom mogla še mal počakat user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
24.10.2007 14:31:20   
Dinki
No sej, glih zaradi tega, ker se še zmeri dostikrat zmotijo raje rečejo da so SKOR ziher....sam pravijo, da je bolj ziher če ti napovejo fantka kot pa punčko....torej če rečejo da bo user posted image , je več možnosti, da bo user posted image  kot obratno.
Pa nisi vidla na UZ lulčka?user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
24.10.2007 14:37:50   
Naja31
uh,ja, ta quinny buzz za fantka mi je pa tudi zelo všeč.
Mislim, da sem kar odločena. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
24.10.2007 16:14:41   
lucalu
Dinki jaz ga nisem! Ona ga je, pa neki mi je kazala, sam, sej veš... bomo vidli! user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
24.10.2007 16:25:15   
lucalu
Naja, drugač je pa tale tud full lepe barve za fantka:
user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
24.10.2007 16:38:49   
Katy13
Nasy - nazdanje ko sem bila pri G, sem ga vprašala katera zdravila lahko jem, če slučajno staknem kakšen prehlad in mi je rekel, da je najbolje, če se zdravil izogibam oz. če je re nujno. Potem pa sem mu povedala, da sem že prebolela prehlad in da sem se zdravila z medom, limono in čajem. Pa je rekel, da je to najbolje.

Vidim, da imate že vse nagruntane vozičke. Sama še nisem gledala in ne vem kdaj bom user posted image  Barvo bom izbrala takšno, ki se mi bo dopadla, saj en bom spraševala po spolu user posted image . Želim, da to ostane skrito do rojstva. KOt sem že omenila v enm od prejšnjih postov, bova midva user posted image  začela nakupovati decembra. Kupiti morava voiček, previjalno mizo bova dala delat po naročilu, sedež za hranjenje pričakujem za darilo (od mojega strica in tete), jajčko si bova izposodila, oblekice tudi v večini in posteljico ter košaro. Kupiti morava pa ostale malenkosti.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
24.10.2007 16:39:10   
san
men je pa tudi tale jane pro slalom formula rebel všeč. imam ogledanega tegale

http://www.bolha.com/oglas2640059

matr, pr hčeri sva dala za chiccotov trikolesnik pred devetimi leti 36.ooo sit, se mi je zdelo celo premoženje, sam cene danes so pa res ubitačne

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
24.10.2007 16:39:34   
eva78
Pozdravljene!

Vidim,da danes imate pa bolj sproščeno temo - vozički itd... Jaz še ne nakupujem, si pa že kaj ogledam, pa tudi vaši predlogi so mi zelo všeč.

Moram pa vseeno vprašati ali slučajno katero boli v križu. Mene boli v križu v višini pasu. ME je kar strah,da ni kaj nevarnega. Še v ponedeljek na pregledu ni bilo nič, včeraj in danes pa me že skoz po rahlem boli. Res je,da na šihtu po cca. 8-9 ur presedim,doma pa se tudi kar dol počim. Je mogoče vzrok tudi pomanjkanje gibanja ?!user posted image

Katy13, ti si spraševala glede kihanja - naj ti povem,da sem jaz kihala ponoči v ležečem položaju in da me je prav tako strašansko zabolelo. Sem se mogla kar zviti v klopčič,da bolečina ni bila tak huda.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
24.10.2007 16:41:34   
san
ampak seveda morm preverit še ostalo ponudbo vozičkov na trgu, da sploh vidim kakšni so.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
24.10.2007 16:43:27   
lucalu
eva bolečine v križu pa so najbolj običajne bolečine v nosečnosti, po mojem. Maternica je že kar velika in najverjetneje je to to. No ja, največkrat v kakšnih revijah in knjigah preberem o bolečinah v križu tako, da predvidevam, da to ni nič hudega! user posted image

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
24.10.2007 16:43:43   
san
ja po moje je to kar od sedenja in premalo gibanja katy. meneso pa včeraj bolele kosti v nožnici, kot bi se vse raztegovalo, a še katero? ker se ne spomnimteh bolečin, da bi jih imela - razen pri sinu čisto na koncu nosečnosti

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
24.10.2007 16:47:30   
san
joj 100 krat sem že hotla vprašat, a imena imate že vse izbrana?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
24.10.2007 16:53:24   
lucalu
Ne, jaz pojma nimam! Sem prej bolj razmišljala v smeri punčke, pa še tega nisem imela čisto izbranega... Za fantka se mi pa niti sanja ne!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
24.10.2007 16:56:43   
san
user posted image user posted image user posted image
sva že dve, pri nas pa hočjo otroci, da je še na črko i, katastrofa, ker ni izbire na to črko

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
24.10.2007 17:02:26   
lucalu
Ja, res... adijo živci! Bo treba malo okoli povprašat za kak nasvet!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

antibiotiki
smeja2

Kolikokrat so vaši otroci letos dobili antibiotike? (Odgovorite za vsakega otroka posebej)

nobenkrat (59%)

1x (23%)

2x (10%)

3x (4%)

4x (2%)

5x in večkrat (2%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!