Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
(no spočila sem se pa)!! 
in prav lep pozdrav vsem novim marčevkam
lepo, da ste se nam pridružile....
....jaz direktno na trebuhu tudi več ne spim. Se mi zdi, da sem nehala že malce prej zaradi tega, da se malo odvadim, ker sem prej zmeraj zaspala na trebuhu....no pa na boku zaenkrat kar gre, res pa je, da bo verjetno zmeraj težje
.
....Sem prvič začutila v sredo ko sem sama počivala na kavču, včeraj pa ponovno pri počivanju...je pa tko rahlo in prijetno (zaenkrat še)....ah ta moj pingič, me že zdej osrečuje
????
upam, da ni preveč čudno vprašanje....
le včasih, če mi ostane peroksidna mešanica, ko delam mami pramene, si naredim kak pramen.
za prve gibe - res božanski občutek ane
?
prav čudno! no, zdej k sm prebrala, da n hrbtu ni uredu, sigurn ne bom več mogla spat niti na hrbtu, ker me bo podzavestno glodal. če pa spim predolgo na boku, mi pa zaspi
- same težave.
...ko bi bil le večkrat, ga pa zaenkrat čutim le če sem res sama s sabo in ne počnem ničesar...no ja, pa še pingič mora bit buden