Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...lepi kraji

No, budila je valda ne bom, upam samo, da ni ta dolgo spanje udarila, potem bo pa bedela
bi bila pa vesela, če bi se kmalu zbudila, da jo previjem, preoblečem, nafutram in dam spat, da grem tut sama v mižule...... hmm bolj slabo kaže
upam da se čimprej porihtate z dojenjem, lahk pa ti sam povem da pri meni je tud mleko gdaj pa gdaj vodeno pa se itak fejst Lea redi zares. Lea na začetku ko smo bile na nastavkih je sam htela nastavek ko smo se dojile, pol je bolj teško primila za zizo (oz) za bradavico ker ji je bila mehka, pol pa sem ji dala par sekund dudo in ko je primila fajn dudo sem ji ven dala pa takoj zizo pa je šlo, no zdaj pa že gre kar vleče ko nora
.je pa fora, da se valda vedno glih v ta prst ruknem.
Pa še zdaj zaradi tega nosim japonke, ker me v drugih šuhih boli. Dobro da je še tak toplo. samo kaj pa bom nardila ko več nebo, pa ne vem.