kapica
|
Siskamiska skoda za tvoj plan, mogoce pa pride kdo k tebi na kavico? Freycha, smo imeli kr podobno nocko, kar se nespanja tice. Pa nic ne moremo, moj se tud pocasi spravlja na sprehod, da se jaz malo zaspim. Na klobucek pa sploh nisem postudirala , imam samo bombazno kapico. Za kremanje pa verjetno nci ne bom uporabila, bomo pac samo v sencki. Ko bo pa z nogicami v vodi, pa bo tako bolecen v bodi in kratek cas, tako da bo menda dovolj. Backo, tega gugalnika jaz sploh nimam. Glede bruhanja pa , moj kr veckrat na dan pobruha, pa baje da je to normalno in se ne da kaj veliko narediti proti. Ajvy, mogoce naredis malo krajsi sprehod. zanimivo, moj pa vedno spi ko top v vozicku ali lupinici. Ulla, a spi tvoja zraven tebe v postelji? Ce ne , poskusi da je zraven tebe, pa naj bo budna, ti pa zraven dremas, saj se ji nic ne zgodi. Mene veckrat vrze, dokler mali zaspi, pa najprej jaz zaspim, potem pa se on ko mu je dolgcas. Kaj pa cem drugega. Jaz sem sedaj eno rundo zaspala, sedaj pa grem mal pocistit, pa do konca spakirat, ker popoldan gremo na pot. Koncnooo .