mateya24
|
Dober dan tudi od mene! Smo meli kar dobro nočko, se vmes zbudili, previli na papcali pa potegnili do zdaj. Zdaj pa preoblečt, pa na potep. SMo povabljeni na kosilo Pa res nisem najmlajša. Super Afnica, kar dva na enkrat. Ti vsaj ni dolgčas Men se tud zdi boljše, mlada mamica, se mi zdi, da se ji lahko tolk bolj posvečam. Moram priznat, da ni blo načrtovano, ampak sma se tolko bolj veselila nosečnosti! Ko pa sma se že prej pogovarjala o otročkih, pa je moj, ko je taki šaljivec, vedno vstrelil kaj podobnega, kot: Pa da ja nebom kot dedek po svoje otroke hodo v šolo, pa z njimi fuzbala špilal z palco . Pravzaprav sem mnenja, kakor komu paše. Nama tak ful odgovarja! Freycha, dober predlog za kavico! Mi je bolj všeč, kot kolosej Sam kaj ko ste me zamenjali za neko Mayo24... a to pomeni, da jaz nisem zaželjena?!? al kaj?!? Tašonka, za Maleno pa sem samo tak vprašala, ker sem zasledila, da je z MB, in da se je izpisala, pol pa je moglo bit res neki hudega da se je izpisala pa pol nick spremenila. natalija, saj ti boš tud prišla na kofe, ne? No zdaj pa šibam, se še oglasim kaj ko pridemo. pa lep dan in uživajte v sončku
|