Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
IZVIRNO SPOROČILO: arielca Ko sem rodila. Nisem bla nič firbčna.
U, jst sem bila firbčna ultra, ampak sem premagala samo sebe, kar se mi je takrat zdel posebni dosežek, glede na to, da sem šla rodit 18 dan!! čez rok.
Drugič pa sem bila bolj firbčna.Na NS je rekel,da je ,na morfologiji se ni videlo,ampak bila sem prepričana,da je fantek,pri 32. tednih pa reče,da je hčera.Jaz pa zaprepadena,kje je luli,a presrečna.Takoj v trgovino kupit roza,čeprav sem imela že kuplene modre cotike.In res sem pol rodila
Sedaj,tretjič,pa je tako čudež,da je dete ostalo in nismo nič gledali,v 21. tednu,ko je bilo tahuje mimo pa se na morfologiji ni videlo in nič ne bom spraševala do poroda.Sem najsrečnejša,da dete raste in bom v nebesih od sreče,ko rodim,pa naj bo ,ali .Vseeno mi je,samo da bo zdravo.
Na morfologiji sem vprasala. Menda se je zlo očitno videlo . Zanimivo mi je blo, da je mož že kmalu napovedal fanta-pa sem ga zezala, da si to tako vsak moški želi No, če so se zmotili, bo tamala pač "zelo modra".
Sem pa veliko lažje navezala stik z malim, ko sem zvedela kaj je in ga ze sedaj klicem po imenu. Ampak ljudje so pa smešni - najprej vprasajo, če ves kaj bo in ce ze imas ime, ko pa poves se pa cudijo, ker se "tega ne dela"
Na NS mi je ginekologinja rekla, da bo , pa se je zmotila. Takoj drugi dan sem bila na pregledu pri svojem osebnem ginekologu in mi je rekel, da bo . Očitno mu je zrastel čez noč No, morfologija je samo potrdila, da je in da se je g. na NS zmotila. Septembra bo pa 100%.