|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obleka-kam?
11.7.2007 14:08:33   
mojgal
Blža se svečan trenutek- svečana večerja pa bi si omislila novo oblekco, mal bolj fenci ampak tudi pol tako lahko za nosit, pa me zanima kje v Kranju ali Ljubljani-btc bi se splačalo pogledat ( konfekcijska št. 38)
Res bi vam bila hvaležna za nasveteuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obleka-kam?
11.7.2007 14:13:55   
urška76
Men so ble v Špeli v Btc-ju hala A ene všeč. Sam sem si jo pol vseen raj v Muri kupila. user posted image  Pa spodaj v kleti je tud neki štacun s takimi oblekicami, sam spet je odvisn od tvojega okusa. Pa priznam, da nisem bila notri sem sam mal firbcala in izložbe gledala.

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2007 14:27:17   
mojgal
Hvala bom verjetno šla v soboto mal v akcijo kaj pa tiste dve trgovini ki sta se pred kratkim odprli zraven Zare, imajo kaj podobnega kera ve?

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2007 17:30:50   
Anja25
Trgovina By American v hali A kletna etaža. Tam imajo lepe obleke za svečane priložnosti. Pa še ene par štacunc v hali A s tako robo se najde.

Pa dobro izberi!!!  LP

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2007 18:07:20   
urška
kaj pa benetton ali pa zara? mogoče tudi zero  v city parku. definitivno pa kej najdeš v emporiumu.

(odgovor članu Anja25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2007 18:18:39   
Tanayya29
Mogoče se ti splača pogledat tudi v Mango,ali pa Promod..Tam imajo full lepe oblekce..

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2007 22:17:03   
nabiralka
Ja če boš v Lj. potem se ti res splača prešibati cel btc in si poiskati nekaj lepega, ampak ti svetujem da s tem kar malo pohitiš saj je ravno sredi razprodaj in ti utegnejo do sobote uiti tvoje številke, tak da  čimprej v akcijo. user posted image

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Porodna zgodba: Porod skozi očetove oči
Naj najprej povem, da sem bil glede na mojo dokaj raztreseno in neurejeno naravo dokaj v skrbeh, kako bom preživel porod...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Nosečnost.
пеперутка16

Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?