Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
blazina za dojenje_spalna blazina 11.7.2007 23:46:07
*lenc@*
Pozdravljene, sprašujem koliko in kako uporabna je blazina za dojenje? Ali je dovolj navadna blazina ("poušter)". Prosim, izkušene na plan z odgovori n seveda najlepša hvala za le te!
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 12.7.2007 7:12:43
ajdaN
Meni osebno fuuuuul! Že med nosečnostjo sem jo uporabljala za spanje, en čas jo je imel tamal v posteljici, da je bil lepo stisnjen notri, za valjanje je krasna, pa še namest povštra jo včasih uporabljam.
Aja more bit pa tista "kača", ne tisti trden krog". Taka kot so jo imeli včeraj v BC akciji.
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 12.7.2007 12:39:04
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN
Meni osebno fuuuuul! Že med nosečnostjo sem jo uporabljala za spanje, en čas jo je imel tamal v posteljici, da je bil lepo stisnjen notri, za valjanje je krasna, pa še namest povštra jo včasih uporabljam.
Aja more bit pa tista "kača", ne tisti trden krog". Taka kot so jo imeli včeraj v BC akciji.
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 12.7.2007 13:57:21
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 12.7.2007 14:11:11
ajtak
, a je bila ta blazina res vceraj v akciji?? Sem bila v BC in jo gledala, ker jo imam namen kupit, pa ni bilo nikjer oznaceno, da je bila akcija... Kaksna je bila pa cena??
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 12.7.2007 19:39:55
Anonimen
Jaz sem jo ravno danes kupila v BC in sicer sem se odločila za tisto bolj trdo, ki se te fajn oprime okoli pasu, pa lahko se uporabi za sedenje na njej po porodu če si šivana, otroka lahko z njo založiš v posteljici da ostane na boku, za dojenje pride prav.....stala pa je 25 evrov. Pa prevleko ima sicer bombažno, je pa z nečim impregnirana, da se ne zmoči, jo samo obrišeš.
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 12.7.2007 22:10:27
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 14.7.2007 10:29:29
Sisy
Jst sem jo pa kupila v Leclercu za 20 EUR in je super Zaenkrat jo uporabljam samo za spanje (me rešuje ker je spanje ponoči že skoraj neizvedljivo), kako se pa glede dojenja obnese pa sem videla pri kolegicah ki jo imajo in je
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 25.7.2007 19:57:21
SašaR
Jaz sem jo dobila ob rojstvu pupe in čeprav sva se dojili minimalno, sem jo kasneje ko je malo zrasla (cca 3.mesece ali 4) začela uporabljati za to da je bebica v njem zaspala čez dan in ful se ji je dopadlo. Imam pa tisto ta trdo, ki je kot rogljiček. Sicer ne vem, če bi jo šla kupiti v trgovino, sam sedaj pa ko jo imam, sem jo in upam da jo bom kmalu spet začela uporabljati.
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 30.7.2007 17:58:05
Shorty_
Jz mam blazino 1,2,3 in sem jo ful uporabljala zdej oa tamala ful uživa k pleza čez njo pa na njej sedi ipd...(ma že 7 mesecev)najbolj je pomagala pri sedenju ko sem bila ful šivana tko da naslednjič gre z mano v porodnišnico