Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
zatecena ritka in lulček-kaj je to? 25.7.2007 14:18:53
Anonimen
lp. Naš je kr na enkrat dobil zatečenega in rdečo rit...lula normalno...dere se ne več ker ga hladim na balkonu v bani...nag skače tle okol pa je ok...
RE: zatecena ritka in lulček-kaj je to? 25.7.2007 14:23:07
Anonimen
ja dala sem mu plenice ene mesec dni stare k mi je millerjevih zmanjkal...sem rekla no za 2 dni dokler ne dobim novih bo že...ker nisem z lj...sedaj pa mam....
RE: zatecena ritka in lulček-kaj je to? 25.7.2007 14:25:00
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: mamajetu
ja dala sem mu plenice ene mesec dni stare k mi je millerjevih zmanjkal...sem rekla no za 2 dni dokler ne dobim novih bo že...ker nisem z lj...sedaj pa mam....
upam da bo ok..
A pa je že kdaj nosil te plenice?Ker če mu prej ni nič blo ne vem zakaj bi po enem mesecu...Sej nimajo tako kratkega roka uporabnosti.