Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Pa vžgimo enga grupnga :)-Čvekamo 30.7.2007 18:02:24
Anonimen
...čvek namreč da ne bo pomote
Ker opažam, da na naši RR kroži slaba volja in tečnarjenje sm se odločla, da vas vprašam.. Ali ste osamljni, pomanjkanje sexa, dolgčas v vezi??? Ali vas kaj od naštetega spravi do tega, da ste tečni?
Je res, da je dan malce zaspan, a hkrati pravšnji za marsikaj ..khm khm ...in daleč od tega, da bi bili tečni..a ne?
No pa pokomentirajte...
< Sporočilo je popravil Moyca RR -- 31.7.2007 7:24:07 >
Tu se vam pridružujem na novo. Meni je pa danes ful lepi dan ! Dež mi paše kot že doooolgo ne! Z mojim sva bila na dolgem sprehodu. Hodila sva z dežniki, v gumijastih škornjih in izključno po visoki travi ali po lužah . Pa oba imava dopust, tak da morava bit dobre volje in izkoristit teh nekaj dni. Tista huda vročina zadnjič je itak nenormalna. Ja, upam pa tud, da bova te sveže večere in noči preživela romantično. Vročina in sopara na naju ni delovala vzpodbudno ...
Tole vreme je super za muckanje! ce je zuni vroče, se ga niti dotaknt ne smem drgac pa itak, da me sprav v slabo voljo, če sam laufava en mim druzga, al pa on mim mene Najprej se prijazno plazim okrog njega, potem izzivam, nakoncu sem pa tok sitna, da ni pomoči! Pa tud do seksa mi vec ni
No fino, da se ima tudi kdo drug luštno danes na ta romantičn, deževni dan...men tudi fuuuuuuuuuuuuuul paše! Sam k se nimam s kom stiskat ....prej sm sineka tok prestiskala in prelubčkala, da me ma že mal dost
ja ja, žaži, saj vsi vemo, na kaj si mislila, ko si naslov pisala
bogi tvoj ko pride domov...še dobro, da mu ni hudega in da ne bo rabu počitka
drugače pa je pri nas čist kontra...je fajn, če je vreme tud vroče, da so na pol gola telesa potna, da so vrata na teraso odprta in je prijetno zunaj na balkonu...pol pa pod tuš in to ma jaz ne maram mraza
Kar se tiče pa mojga avatarja..pa..hmm..dost vas je takih, katerim je všeč...so pa posamezniki, bolje rečeno posameznice, ki jim ni všeč oz. jim je, sam nekak nočjo gledat tazga avatarja...jih moti...le zakaj ..kdo bi vedel
Ja žaži enkratna si na avatarju, sploh ker nimaš na sebi skoraj ničesar. Še lepša bi bila pa brez hlačk, pofotkaj še eno tako pa jo prilimaj gor
To pa težk veš....ker take slikce lahko pošiljam samo po mailu mojmu dragemu v daljne kraje...in nikamor drugam jih ne mislim lepit.... Sicer je pa dost takih nagic, o katerih govoriš, na netu....pa si tam napasi oči do sitega....
Na avatarju se pa tak nč ne vid.......tako odkrita a hkrati skrita