Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
No pikovit, pa si me prehitela, sem ravno danes ponoči razmišljala, da je pa že skrajni čas da se odpre nova tema, za nove boje. Torej borke v eno vrsto, navijačice v drugo.
A vam nekaj prišepnem? Jaz se že ogrevam. GO borke GO!!!!!!!!!!
BORKE ZA
Goldy
Gita14
< Sporočilo je popravil koala -- 2.8.2007 8:38:29 >
Za vse ki še ne veste.Dogovarjamo se,da bi se spoznale in dobile na .Tako da ste vse lepo vablene vključno z nosečkami.Za kraj in čas zbiramo predloge .Po mojem bi bilo najbolše konec avgusta,ker se tu nekje dopusti počasi zaključujejo. bo že kmalu konec poletja.Kolk gre hitro čas.
Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit. Ostale datume pa bom vpisovala ko jih bote sporočale. pikovit dokler te ne morem dat med borke, sem te uvrstila med navijačice,a prav?
< Sporočilo je popravil koala -- 2.8.2007 10:06:56 >
Punce dobrodošle zopet med nami.Koala dobro si se odločila zame .Za enkrat bom navijačica.Če bom šla sept. bom šla k Rešu.To je edina inf., ki jo sedaj vem.Bom pa šla v 5.ivf.Tokrat naj bi mi dela x-e.Kaj je to točno ne vem.A je to že katera imela?Baje Reš dela nek(hetčing) sem kar napisala kako se izgovori.Za to prvič slišim nikoli videla besede.
Sicer nisem nova na tem forumu, a sem bila kar nekaj časa odsotna....POPOLN IZKLOP....tako da sem zdaj že fosilka tukaj ........mogoče se me celo kdo spomni
No moja zgodbica je sledeča; Po skoraj 3 letih poskušanja in številnih preiskavah sem končno dočakala 1. ICSI v MB. Že dva meseca pridno jem kontracepcijske tabletke, 13.08.2007 začnem z injekcijami, predvidena punkcija je po 05.09.2007. Več o meni prihodnjič.
pozdravljene..koala mene pa kr daj na seznam navijačic..jest vas bom poskušala bodriti kot so mene...no ko bom šla pa spet sama naslednji krog vam pa itak sporočim...ampak do takrat je še daleč ...vsem puncam veliko sreče v novem krogu ..upam da vam vsem uspe ... ..
Skye (1.ICSI; MB)- papa Femodene?, štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
SEPTEMBER
BORKE ZA
Goldy
Gita14 (2.IVF)
Navijačice: pikovit, sulfinija, koala , *medica*
Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit. Ostale datume pa bom vpisovala ko jih bote sporočale.
Skye seveda se te spomnim, sem ravno dav dni nazaj razmišljala kje si in ka se s tabo dogaja. Močno močno stiskam pesti, za prav vsako.