Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pač na flaški. Vsekakor pa ne bom kot obsedena sprobavala takšnih in drugačnih metod za "proizvodnjo" mleka. Hčerka je bila dojena samo 3 tedne, pa še to je bilo mleka le za vzorec. V letu in pol je bila samo parkrat prehlajena, zato me vedno znova čudijo izjave, da so dojeni otroci bolj zdravi. Je pa zame flaška bolj enostavna. Zakaj? Ker lahko na ta račun tudi mož kdaj ponoči vstane in poštima otroka, enako čez dan, jaz si lahko morda vzamem celo kakšno prosto popoldne (ja, spet ena sebična mama
), če sem pa z otrokom s kakšno kolegico na kavici lahko pa brez večjega obremenjevanja samo pripravim flaško in otroka nahranim (težko si predstavljam, da bi kar tako dala ven svojo "mlekarno" in podojila otroka med ljudmi). Vsekakor pa ne bom doživljala nekih stresnih situacij, če mleka ne bo.
in ona ne bo dojila...se niti potrudila ne bo
. Že v naprej je odločena, da bo njen otrok "na flaši". Sicer vem, da se nimam pravico vtikati v njene osebne zadeve, zato sem bila raje tiho. Kaj pa mislite ve o tem?