Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Jaz bi pa dala sinu ime Matevž, ker mi je to ime že zeloo dolgo všeč, pa je čisto slučajno tudi dedku od mojega moža bilo tako ime. Če bom kdaj imela sinčka mu bom dala tako ime, ampak bom takoj vsem povedala, da mi je ime všeč in ni to zato, ker je bilo pač že dedku tako ime. Možu je ime tudi zelo všeč, ker dedka sploh ni poznal. Jaz vem kako je če imaš v bližnjem sorodstvu 6 Francev
Moj sin ima isto ime,kot od mojega moža brat,pa od dedija brat,pa od moža dedek,pa...Ne vem koliko rodov že teče to ime Mihael.Drugi otrok je hčera,ki je dobila nepodedovano ime-Lara,sedaj,ko čakam tretjega ,pa je mž prišel na idejo,da če bi bil si,bi lahko bil po njem,ali moško ime,ki je v familiji.Pač so do sedaj šla iz roda v rod moška imena,ampak že z prvim imamo težave.Kateri Miha?Odpiranje pošte...
In ni šans,jaz vstrajam,da bom dala jaz ime po svoji želji,pa če se vsi na trepalnice postavijo Ne,in pika,kaj bom imela od tega,me bodo domači bolj cenili