Azzurra
|
leni5, nič ne zamujaš v našem "cuker" klubu, ne skrbi. kar se toxe tiče, sem bila jaz čisto presrečna, ko smo ugotovili, da sem jo prebolela, sicer raje ne pomislim kako sem jo prebolela, a kaj čem...mislim, da je bilo to v kakšnih mlajših letih...Zadnjič mi je moja mama pomagala skopat tamalega in je obujala spomine - je rekla, da ko sem bila jaz malo starejša od njega, da me ni imela kje umivat - noge sem imela vse potolčene, polne hrast, odrgnin, ran... sem bila pravi mali razbojnik in celo semedelo sem poznala na pamet, rabutala sadje, se skrivala pod avti, plezala po žlebovih na strehe...ni vrag, da nisem nekje tle vmes fasala še toxe tudi jaz sem prala in sušila, zdaj pa me čaka zlaganje. v soboto smo šli prevzet nov avto, tako da nam je tudi to vzelo nekaj časa, pa par girettov smo nardili z njim in vikend je šel strašno hitro mimo. kje so pa kaj druge obalke?
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|