birdy
|
Evo mene (ziher me mate že prov dost ) Malo smo popokal spat, očka v službi, jaz pa na kje drugje kot na RR Jah tko to gre. Oblačenje- mala je bila danes zunaj in je mela oblečen bodi dolg rokav, flis pulover, hlače, čevlje, kapo seveda, ker je pihal, pa še eno jaknco z kapuco. Pa rokavice sva ji tud na roke namontirala. Bla je pa v vozičku, tam mava pa itak že en mesec zimsko vrečo noter, in je itak ful toplo. Je bla k en povhek. Prov cute punčka. Državljanska dolžnost- opravljena od mami zjutri, od očija pa bolj popoldne (sva na dveh koncih prijavljena) Pajac- bravo , da se ti da, men se še 20 trebušnjakov ne da narest, sam sej zdej bom kupla Leg magic, pa bo Sej bi raj kak sobn kolo gonila, pa je predrag, pa nimam ga kam dat. Torek- jaz bi prišla, pa to posledično pomeni da tud moj pride. Če vas ne moti en moški v družbi? Pa tud če vas en dec ne bi motu ni nujno, se moram z njim zment, dela takrat glih nočno. Bi vam pa vsem popedenu otroke, če bi jokal, bi ga lohk mele za varuško Matr sem zlobna, ne mu tega povedat Joj, se moram it stuširat pa se mi tok ne da!!!!!