Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

So nas vsi gledal kt da smo z Marsa padle
Vse ste tok fajn,ful sem vesela da sem vas spoznala
Sem šla do kelnerja da poravnam račun pa mi reče je že vse plačano-ena blond punca je vse plačala...Pol smo pa ful študirale katera...Tko da naslednjič pa res častim!
In še nekaj: a si se že navadila na fijakanje otrok sem in tja vsak dan? Mi smo že ujeli ritem in mi sploh ni več problema vozit otrok v vrtec in šolo. Tudi Miha se je temu čisto prilagodil. Edino kar je, je to, da sem včasih kar utrujena in imam zato manj energije za gospodinjska opravila (beri: večkrat je svinjsko
tako da lahko jih vidijo tudi tiste, ki niso bile...
imen tud naša imena napisat. Mi je prov neroden, ampak jest si tok težko imena zapomnem, sploh če jih je več novih naenkrat. Tko da ne vem, če sem si od kere pravo ime zapomlna.Pa ne zamert.