Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
rabm čevlje-še zmeri hodm naokol v poletnih
čeprov se mi neki baš ne da.... ampak bolš k pa mehiške gledat...pospraula sem pa že učer 
Prov hudo mi je
Mislim, sej vem da se bo to popravl, sam to je mene najbolj skrbel, da bo začela desno zavračat. Še ko se dojive bi ona najraj kr v levo gledala, jo moram prov prisilit.
Samo, ko sva jo pa hotla posnet, je pa gledala direkt v objektiv in bila čist tiho. Pa tolk sva jo hotla posnet da pokaževa kako ona vriska, pa to je vedno tako. A vaši tud ostrmijo, ko vidijo fotoaparat al pa kamero? Seveda je v tistem momentu, ko je ugasnil fotkiča mala začela vriskat, "govort",...
ima zvečer skor vedno "dretje" na programu. Pa mu ne pomaga nobena stvar, če je v ležalniku vpije in me gleda, češ pomagi mi. Pa se mi itak zdi revček, ga vzamem ven, ga pestujem, mu prigovarjam, a on znori še bolj, tolče po meni z rokicami, mi grize pižamo, joka, da kar do zraka ne pride..... jao meni