Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78 čau! naša ima že prav ritem, že skor vem kdaj bo pa zaspala. včer zvečer sem jo hotla pretentat, ponavadi ne zaspi pred 11h in sem jo peljala ob zankih zaspanosti ob 8h v spalnico in enaka procedura k ponavadi.Res, ona zaspi mal čez 8, sem rekla evo in zdaj bo potegnila vasj do 1h. Ja... se zbudi budna k sova ob 9h in rogovili do desetih k je pa pol res počas zaspala. Bom probavala vsaka dan, da bi mal prej zaspala. vsaj do ene 9h, da ne bo pol krize k bo večja in se bo na pozno uro navadla. kolk vam enim spijo??? To je NORO!!!!! NAŠA SE ZBUJA PONOČ NA 3-4URE. A mam mleko švoh al kaj?SE sprašujem... poje pa tud ne velik, mi ostaja. hvala bogu za pumpico, gre velik ven. res pa da moram vsake pol ure sesalec pržgat. Sissy, a si ji premal dala v noska? Nimaš švoh mleka. Pač, takšna je in ni nič narobe s tem. Če boš imela še kakšnega otroka, ti bo morda pa tisti prespal celo noč že od rojstva. Morda jo poskusi čez dan pogosteje dojiti, da napolni "dnevno kvoto". Meni je to težje kot pa nočno hranjenje. Če sem ves dan doma že, če pa ne, ga dojim manj pogosto. Ampak mora potem ponoči nadoknaditi primanjkljaj. Tako se Miha ponoči zbuja pogosto, prva runda spanja je 4-5 ur, nato pa se zbuja na 2-3 ure. Mah, saj hitro poje, niti kupčka ne podere, jaz pa medtem dremam. Se sploh ne zbudim popolnoma. Seveda pa ni rečeno, da je vzrok za pogostejše zbujanje le lakota. Tako je pri nas, morda pa tvojo kaj črviči,....?
|